Daniel Rosalim, informații despre ultimele zile din viața lui. ”Îi era frică de moarte”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 11:13
Daniel Rosalim, informații despre ultimele zile din viața lui. ”Îi era frică de moarte” GALERIE FOTO
Daniel Rosalim, detalii despre ultimele sale zile de viată

Cântărețul de muzică populară Daniel Rosalim s-a stins din viață. Iată câteva informații despre ultimele sale momente trăite pe pământ. Artistul era bolnav de cancer, iar, în ultima perioadă a stat numai prin spitale. Acesta a decis ca încă din luna aprilie să nu mai urce pe scenă. Apropiații susțin că nu mai putea cânta nici 20 de minute. Colega sa de breaslă, Camelia Cosma Stoită, a povestit că după un eveniment la care trebuia să cânte s-a internat pentru o durere de spate, moment în care și-a descoperit și boala. ”Știu că la o nuntă i s-a fîcut rău, s-a internat cu dureri de spate inițial, dar s-a descoperit o boală gravă și de acolo a început totul…Totul, în ultima jumătate de an. Sfârșitul a venit joi spre vineri noapte, la ora 2”, a spus colega lui.

Potrivit spuselor acesteia, cântărețul ajunsese să fie de nerecunoscut din cauza bolii. ”Se zvonise că nu vrea să primească pe nimeni, pentru că era foarte transformat. Eu nu am văzut un om mai schimbat de boală decât el. Ca la Dani, eu nu am văzut o suferință pe chipui cuiva. Dar era foarte optimist. Ultima oară l-am vizitat acum două săptămâni, la spital, la Secția de Hematologie. Vorbea foarte clar și spunea că face exerciții cu picioarele, cu mâinile, să își refacă masa musculară. Era foarte slab”, a mai povestit Camelia Cosma Stoită.

Daniel Rosalim, ultimele clipe din viata sa
Cântărețul Daniel Rosalim filmând un videoclip

Daniel Rosalim, detalii despre ultimele sale clipe de viață! ”În ultima perioadă, parcă începuse să fie stăpânit de îndoială”

De asemenea, surse din anturajul artistului au mărturisit că nimeni nu s-ar fi așteptat ca el să se îmbolnăvească, știind că duce o viață extrem de sănătoasă și echilibrată. Totodată, aceștia au completat dezvăluind una dintre cele mai mari frici ale cântărețului. ”Îi era foarte frică de moarte și, de aceea, întotdeauna a avut grijă de el. De mai bine de patru ani, mânca doar sănătos, evita să pună gura pe vreun produs de fast-food. Mereu zicea că este ”otravă” și nimeni nu trebuie să își riște sănătatea consumând tâmpenii! În plus, era precaut și din punct de vedere fizic, se duce la sală de patru-cinci ori pe săptămână!”

Daniel Rosalim, detalii despre ultimele sale zile de viată
Daniel Rosalim, ultimele zile de viată ale artistului

Totodată, oamenii din preajma lui au declarat că o lungă perioadă Daniel a luptat împotriva tuturor celor care i se întâmplă, însă, în ultima vreme era plin de nesiguranță. ”O vreme a luptat cu tot ce i se întâmplă rău, dar în ultima perioadă, parcă începuse să fie stăpânit de îndoială! Simțea că totul s-a terminat, deși, așa cum spuneam, a făcut totul pentru a evita boala”, au încheiat oamenii care i-au fost în preajmă artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×