Daniel Ghiță a refuzat Exatlon și Asia Express! Care a fost motivul

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
20/03/2019, 10:31
Daniel Ghiță a refuzat Exatlon și Asia Express! Care a fost motivul GALERIE FOTO
De ce a refuzat Daniel Ghiță Exatlon și Asia Express

Daniel Ghiță este pe val în această perioadă. Cunoscutul luptător nu duce lipsă de oferte din partea televiziunilor de top din România, care se bat pentru a-l coopta în producțiile lor. Cu toate acestea, Ghiță le-a refuzat și nu pare dispus să dea curs unei astfel de experiențe, cel puțin pentru moment.

De ce a refuzat Daniel Ghiță Exatlon și Asia Express

Prezent ca invitat în emisiunea online moderată de jurnalistul sportiv Costin Ștucan, Daniel Ghiță a explicat și motivul pentru care a refuzat până acum toate ofertele venite din partea televiziunilor. Luptătorul nu a dorit să stea prea mult timp departe de familie.

Mi s-a propus să merg la Exatlon, dar nu am putut să merg acolo pentru că trebuia să stau departe de familie 6 luni. Am avut propunere să merg și la Asia Express, dar nu am vrut să merg, la fel și de la Dansez pentru tine”  , a spus Daniel Ghiță la GSP Live.

Daneil Ghiță nu poate sta prea mult departe de familie
Daneil Ghiță nu poate sta prea mult departe de familie

Ghiță continuă scandalul cu Moroșanu

Daniel Ghiță nu îngroapă securea războiului cu Moroșanu. Mai mult decât atât, luptătorul a lansat un nou atac la adresa lui Cătălin Moroșanu, în așteptarea meciului direct care va tranșa disputa celor doi. Ghiță a reluat oferta transmisă în urmă cu ceva timp, de a-l pregăti pe Mircea Badea pentru revanșa cu Teddy motociclistul și nu  a putut rata ocazia de a-l înțepa din nou pe Moroșanu, concurent în emisiunea Ferma, de la Pro TV.

Nu, nu am purtat discuţii cu el, nu ştiu dacă o să accepte, dar să nu uităm că a avut curajul să intre în ring! Pentru asta îl respect. Are gura aia mare şi critică, spune ce gândeşte, dar are şi bărbăţia să intre în ring, fără frică, cum să nu ai respect? De admirat, având în vedere că se putea accidenta grav. Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui Moroşanu. Moroşanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul, pentru popularitate şi bani.  După ce îţi spui propria opinie sau cum stau lucrurile, începe să se victimizeze că îl atacă Ghiţă. Denaturează adevărul şi realitatea. Mircea Badea îşi asumă, este bărbat. Nu plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroşanu, doar că spun lucrurilor pe nume, aşa cum sunt. Mircea Badea e jurnalist şi moderator” , a declarat Daniel Ghiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×