Daniel Florea, cu ochiul vânăt la Conferința extraordinară a PSD București: „Vedeți semnul ăsta la ochi?”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 20:24
Daniel Florea, cu ochiul vânăt la Conferința extraordinară a PSD București: „Vedeți semnul ăsta la ochi?”
Primarul Daniel Florea, cu ochiul vânăt la Conferința extraordinară a PSD București. Sursa foto: libertatea.ro

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a șocat întreaga audiență, duminică, după ce a venit cu ochiul vânăt la Conferința extraordinară a PSD București, unde primarul General Gabriela Firea a început campania pentru alegerea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD.

Primarul Daniel Florea, cu ochiul vânăt la Conferința extraordinară a PSD București

Edilul Sectorului 5 a atras toate privirile colegilor, care s-au sfiit însă să-l întrebe de ce are ochiul vânăt. Misterul a fost risipit chiar de către primar, care a luat cuvântul de la pupitru.

Daniel Florea le-a spus colegilor săi că acea vânătaie de la ochi provine de la dosul unei mănuși. Nu, nu i-a aruncat nimeni mânușa în față pentru a-l provoca la vreun duel, ci edilul a participat activ la deszăpezirea din sector, după ce ninsoarea a ridicat probleme serioase.

”Semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănușii”

Așadar, edilul nu a fost implicat în vreun scandal, ci a fost vorba de un accident de muncă, petrecut în singura noapte de ninsoare puternică din Capitală, din acest sezon.

„Vedeți semnul ăsta la ochi? Semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănușii, la 3 dimineața, când ninge foarte tare, când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de kilometri la oră și tu încerci să deszăpezești drumurile din sector”, a spus de la tribună Daniel Florea.

Aceasta a fost explicația primarului Sectorului 5, chiar dacă pare că și-a șters zăpada care îi bătea în față doar de la un singur ochi.

Conferința PSD București a avut loc duminică iar primarul Genera Gabriela Firea le-a cerut membrilor să-l susțină pe Marcel Ciolacu, președinte interimar după demisia Vioricăi Dăncilă, la alegerile din PSD. Firea a cerut ca alegerile să aibă loc, conform statutului, pe data de 29 februarie, la congres.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×