Dani Oțil și Loredana Groza, amanți! Sceneta plină de romantism, în direct la TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/02/2020, 15:04
Dani Oțil și Loredana Groza, amanți! Sceneta plină de romantism, în direct la TV
Dani Oțil și Loredana Groza, în rolul de amanți

Dani Oțil și Loredana Groza, amanți! A fost doar o scenetă pe care cei doi au jucat-o la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, unde cântăreața a fost invitată. Cei doi protagoniști și-au jucat rolurile foarte bine, iar rezultatul a fost unul fantastic. Atingeri interzise și priviri înflăcărate, în direct la TV.

Dani Oțil și Loredana Groza, în rolul de amanți

Loredana Groza a șocat publicul, ca de obicei. Cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, cântăreața s-a prezentat la emisiune într-o ținută foarte sexy, concentrată pe bustul ei enorm, pe care l-a expus fără nicio ezitare, spre deliciul bărbaților din toată țara, care au avut ocazia să vadă emisiunea.

Dani Oțil a fost unul dintre cei mai norocoși bărbați, deoarece a avut privilegiul să stea chiar în poala celebrei căntărețe. Totul a vut loc în cadrul micii reprezentații artistice pusă în scenă chiar de colegul de platou al lui Dani, Răzvan Simion.

„Şi câte nopţi şi zile am stat cu gândul doar la tine”

„Lasă-mă să te miros”, a fost replica Loredanei Groza, iar Dani nu s-a lăsat mai prejos şi a continuat cum nu se poate mai bine. „Şi câte nopţi şi zile am stat cu gândul doar la tine”, a continuat prezentatorul, care s-a așezat în poala cântăreței.

Loredana Groza nu a ezitat și a mimat chiar un sărut din acea poziție, lucru care l-a fericit pe Dani Oțil definitiv, mai ales că din acea poziție a intrat în contact cu bustul extrem de bine definit al artistei. Cu siguranță, logodnica lui Dani Oțil a fost singura care nu a apreciat sceneta la adevărata sa valoare.

Dani Oțil i-a cerut recent mâna iubitei sale. Prezentatorul în vârstă de 39 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, în vacanţa recentă petrecută în Mexic. După un an de relaţie, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“ i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×