Dani Oțil se însoară! I-a cerut mâna modelului Gabriela Prisăcariu, în însoritul Mexic

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/01/2020, 15:43
Dani Oțil se însoară! I-a cerut mâna modelului Gabriela Prisăcariu, în însoritul Mexic
Dani Oțil se însoară cu Gabriela Prisăcariu

Greu de crezut, dar Dani Oțil se însoară! Celebrul realizator de televiziune și-a cerut iubita în căsătorie, iar ea a făcut totul public! Așadar, celebrul burlac se face băiat de casă!

Dani Oțil se însoară cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mult timp, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Prezentatorul tv și-a făcut curaj până la urmă și și-a cerut iubita în căsătorie, chiar în primele zile din anul 2020.

Gabriela Prisăcariu a sus ”DA” cu siguranță, deoarece este mândră nevoie mare că a fost cerută în căsătorie, așa că a postat imediat pe o rețea de socializare o fotografie cu inelul de logodnă. Relația lor a evoluat foarte mult în ultima perioadă, iar cei doi se răsfață cu multe vacanțe!

Dani Oțil vrea să fie tată de băiat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt acum în vacanță în însoritul Mexic, acolo unde s-a petrecut și fericitul moment, posibil cel mai brav moment din viața lui Dani Oțil.

Rămâne de văzut acum când va avea loc nunta celor doi și, de ce nu, când vor deveni pentru prima dată părinți, mai ales după ce vedeta de televiziune a postat recent o fotografie în care ține un bebeluș la piept.

Dani Oțil a declarat cu mâna pe inimă că și-ar dori să aibă un băiețel, pe care să îl chinuie cum vrea el, ca mai apoi să-l fotografieze și să arate pozele tuturor iubitelor pe care fiul lui i le va aduce acasă.

„Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele.

Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs. O să zic: „ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el”, a afirmat prezentatorul TV Dani Oțil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×