Dani Oțil dezvăluie ce nu se vede la TV la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Ce se întâmplă, de fapt, cu mâncarea lui Vlăduț

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/05/2019, 14:47
Dani Oțil dezvăluie ce nu se vede la TV la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Ce se întâmplă, de fapt, cu mâncarea lui Vlăduț
Dani Oțil spune ce nu se vede la tv din emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. Sursa foto: ANTENA 1

Dani Oțil a dezvăluit unul din cele mai mari secrete ale matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Realizatorul de televiziune a spus ce se întâmplă în culise cu mâncarea pe care o gătește Vlăduț dimineață de dimineață și a mai relatat și când înregistrează, de fapt, emisiunile, și când sunt în direct.

Dani Oțil face dezvăluiri din culisele matinalului de la Antena 1

Dani Oțil a mărturisit pentru ziarul Click! că este greu să reziști în fața bunătăților gătite de Vlăduț, iar echipa din care face parte este una pofticioasă. Așa că, după transmisiunile live, producătorii, prezentatorii și asistentele își dau coate pentru a mânca preparatele celebrului bucătar de la matinal.

Vlăduț nu se rezumă doar la a prezenta rețete culinare în emisiunea de la Antenă. Răzvan Simion a mărturisit că, uneori, Vlăduț le mai trimite și pachețele cu bunătățile pe care le gătește acasă. Oțil a fost întrebat după ce a lămurit misterul mâncării gătite în direct de ce unele emisiuni sunt înregistrate, mai ales cele de Sărbători.

Nu toate emisiunile Neața cu Răzvan și Dani sunt înregistrate de sărbători

Dani a ținut să precizeze că telespectatorii sunt proști informați și că nu toate emisiunile de sărbători sunt înregistrate. Acesta a explicat de ce, totuși, cele mai multe dintre ele nu sunt transmise în direct, așa cum mulți cred. ”Nu toate emisiunile de sărbători sunt înregistrate.

O facem doar atunci când ne dăm seama că nu găsim artiști sau invitați care să vină în emisiune, în direct, și atunci preînregistrăm. Dar cu siguranță o să căutăm pentru zilele de sărbători zone în care să ne ducem și să ne bucurăm de lucruri și locuri de văzut, mai mult decât stat la masă, mâncat, băut, genul de Paște tradițional pe care îl înțeleg mulți. Nu este vorba despre mâncare”, a declarat Dani Oțil pentru ziarul Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×