Dani Mocanu, tumefiat pe Youtube: „M-au prins dușmanii și mi-au tras-o”. Abia putea să mai vorbească – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 16:12
Dani Mocanu, tumefiat pe Youtube: „M-au prins dușmanii și mi-au tras-o”. Abia putea să mai vorbească – VIDEO
Dani Mocanu apare cu fața umflată pe Youtube. Sursa foto: Youtube

Dani Mocanu și-a șocat fanii de pe Youtube! Într-un live pe care l-a făcut pe 22 octombrie, gălățeanul care se bucură de un succes fulminant în mediul online apare cu fața tumefiată și chiar face ”mișto” de imaginea lui. Manelistul și-a făcut implant de păr în Turcia, iar din cauza anesteziei, fața lui s-a umflat destul de tare.

Dani Mocanu, umflat de la anestezie

Dani Mocanu a vrut să scape de chelie și a recurs la transplant de păr, o tehnică la care apelează tot mai multe staruri de la noi. Printre cei care și-au făcut implant de păr îi putem enumera pe Cătălin Măruță și Ștefan Stan. Dani Mocanu le-a călcat pe urme, asumându-și riscuri precum acela de a avea reacții adverse la anestezie, precum umflarea feței, lucru constatat în live-ul de pe Youtube.

„Am făcut implant de păr, frate, și m-am umflat de la anestezie”, le-a explicat Dani Mocanu, după care a revenit cu o glumă: „M-au prins dușmanii și mi-au tras-o”. Umflătura va dura câteva zile, iar în primele ore după intervenție s-a speriat atât de tare când s-a văzut în oglindă încât abia putea să mai vorbească. „Am înțeles că e normal să te umfli”, i-a liniștit imediat pe adulatorii săi.

Cum se descrie Dani Mocanu

Dani Mocanu, în ciuda succesului de care se bucură pe internet, se consideră un om muncitor și simplu. „Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență”, a declarat recent manelistul, scrie evz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×