Dani Mocanu, transformare spectaculoasă! Și-a făcut implant de păr și pare alt om FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/11/2019, 11:40
Dani Mocanu, transformare spectaculoasă! Și-a făcut implant de păr și pare alt om FOTO GALERIE FOTO
Dani Mocanu este total schimbat după ce și-a făcut implant de păr. Sursa foto: b1.ro

Dani Mocanu a ajuns luna trecută în Turcia unde și-a făcut un implant de păr. La scurt timp după intervenție a publicat pe rețelele de socializare o fotografie, iar acum se poate observa schimbarea spectaculoasă la nivelul podoabei capilare. 

Cum arată Dani Mocanu după ce și-a făcut implant de păr

Dani Mocanu este conștient că o persoană publică trebuie să aibă mai multă grijă de imaginea sa. Controversatul manelist în vârstă de 27 de ani a mers luna trecută la o clinică din Istanbul, Turcia, unde și-a făcut un implant de păr. Dacă primele zile după intervenție manelistul a apărut în fotografiile de pe rețelele de socializare desfigurat la față, iată că acum Dani Mocanu și-a surprins fanii. VEZI FOTO 

Manelistul este mândru de podoaba sa capilară și este foarte bucuros că a recurs la această intervenție. Nu este pentru pentru prima dată când bărbatul își șochează fanii. În urmă cu ceva timp și-a tatuat în partea din spate a capului cuvintele “IQ DIVIN”. Mai mult, Dani Mocanu se pare că și-a reluat activitatea muzicală și este gata să onoreze evenimentele la care este invitat.

Ce spune Dani Mocanu despre talentul său muzical

Celebrul manelist a reușit să ajungă în topurile muzicale de pe Youtube și este ascultat de foarte mulți tineri. După ce s-au vehiculat sumele pe care le încasează Dani Mocanu din piesele sale, manelistul a încercat să facă lumină. Controversatul manelist a vorbit și despre pasiunea sa și a mărturisit că Dumnezeu îl iubește mult și este foarte mândru de harul pe care l-a primit.

„Acesta este un subiect la care eu nu vreau să răspund, eu o să fiu întotdeauna prezent pentru cei care vor un interviu de la mine, chiar este plăcerea mea. Oamenii sunt răi, o să apară discuţii, o să fie fel şi fel de păreri şi mai bine nu răspund la întrebarea asta. Ce pot să spun este că Dumnezeu m-a iubit, Dumnezeu mă iubeşte şi prin harul pe care eu îl am, prin talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu, reuşesc să îmi întreţin familia atât de bine încât să nu ducă lipsă de nimic. Da, ca şi artist am cel mai mare canal de Youtube din România”, a declarat Dani Mocanu, potrivit cancan.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×