Dana Rogoz este însărcinată din nou! A anunțat și ce sex are bebelușul. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 12:50
Dana Rogoz este însărcinată din nou! A anunțat și ce sex are bebelușul. FOTO GALERIE FOTO
Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară și va avea o fetiță. Sursa foto: Instagram.com

Dana Rogoz este o femeie împlinită și fericită, iar în urmă cu puțin timp a împărtășit cu fanii o veste foarte frumoasă. La 6 ani de la venirea pe lume a fiului ei, Vlad, actrița a anunțat că este din nou însărcinată. În mesajul de pe blogul personal vedeta a mărturisit câte săptămâni are, dar și sexul bebelușului. 

Dana Rogoz în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată

Dana Rogoz (34 de ani) a aflat chiar înaintea zilei sale de naștere (26 septembrie) că va deveni din nou mamă, la 6 ani de când a venit pe lume Vlad. Actrița a ținut totul secret, dar acum le-a împărtășit fanilor secretul fericirii sale. VEZI GALERIA FOTO

Abramburica a postat pe blogul personal mai multe fotografii alături de fiul ei și de soț și a mărturisit că-i tremură mâna când scrie această postare. Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată în 16 săptămâni și 5 zile și așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume fetița.

„Îmi tremură mâinile pe tastatura… DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”, și-a început Dana postarea de pe blog.

Actrița Dana Rogoz își imaginează cum va fi viața cu doi copii

„Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri… 

Îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arăta casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simț copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil”, continuă actrița mesajul.

Vedeta a declarat că fiul ei Vlad este foarte încântat că va avea o surioară și deja le-a spus colegilor de la grădiniță acest lucru. „Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară”. 

„Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile. Vă dați seamă că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țara, la festivalurile din străinătate.

A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioadă a vieții mele. Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!”, a încheiat actrița postarea la care a adăugat mai multe fotografii cu familia sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×