Dana Rogoz, anunț emoționant la 5 ani de la moartea tatălui: “Îl simt, e ceva ciudat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/09/2019, 21:07
Dana Rogoz, anunț emoționant la 5 ani de la moartea tatălui: “Îl simt, e ceva ciudat” GALERIE FOTO
Dana Roboz a vorbit despre tatăl său, la 5 ani de moartea lui. Sursa foto: unica.ro

Dana Rogoz este o vedetă discretă, dar foarte cunoscută în România. Are o familie fericită, însătoate lucrurile bune care i se întâmplă în viață sunt ușor umbrite de faptul că nu îl mai are lângă ea pe tatăl său. Mereu se gândește ce ar fi spus tatăl său despre situațiile prin care trece fiica lui, după cum mărturisește actrița.

Dana Roboz a vorbit despre tatăl său, la 5 ani de moartea lui

Mai mult, Dana Rogoz spune că îl simte pe tatăl său lângă ea de multe ori. Recunosște că este puțin ciudat, dar spune că îl simte lângă ea și de fiecare dată îi dă cumva putere acest lucru. Vedeta a vorbit despre tatăl său la o emisiune unde a fost invitată recent.

“Se întâmplă ca în zilele astea să-ţi dai seama că nu sunt toţi aproape, dar în acelaşi timp, chiar îl simt aproape într-un fel. Chiar dacă, eu nu cred neaparat în chestiile astea. Dar îl simt, e ceva ciudat. Mă gândesc la el. Şi acum, la premieră… Cum ar fi fost dacă era în sală? Ar fi fost mândru de mine? M-am tot gândit în ultima vreme. Astăzi este cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea, chiar dacă el nu e, cumva… e”, a mărturisit Dana Rogoz la o emisiune tv.

Dana Roboz a vorbit despre tatăl său, la 5 ani de moartea lui
Dana Roboz a vorbit despre tatăl său, la 5 ani de moartea lui. Sursa foto: danarogoz.com

Dana Rogoz suferă de Hashimoto

Actrița are și momente mai proaste în viață, mai ales de când suferă de o afecțiune destul de rară. Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto. Această afecțiune este, de altfel, frecventă în rândul femeilor. Fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală sunt printre cele mai comune simptome ale bolii.

Dana Rogoz a spus cum își ține n frâu afecțiunea. ”Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×