Dana Războiu a apelat la terapie pentru a trece peste divorț: ”M-a ajutat foarte mult terapeutul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 15:11
Dana Războiu a apelat la terapie pentru a trece peste divorț: ”M-a ajutat foarte mult terapeutul”
Fosta știristă Dana Războiu a fost nevoită să meargă la psiholog după cel de-al doilea divorț. Sursa foto: Instagram.com

Dana Războiu a mărturisit că nu a fost ușor să treacă prin cel de-al doilea divorț, dar a reușit în cele din urmă cu ajutorul psihologilor. Fosta prezentatoare TV a luat decizia separării de Bogdan Enoiu, nume sonor în industria publicitară din România, după 11 ani de căsnicie.

Dana Războiu a înflorit după divorțul de Bogdan Enoiu datorită terapiei

Fosta prezentatoare a știrilor TVR, Dana Războiu, a divorțat pentru a doua oară în primăvara anului trecut după o relație de 11 ani. Știrista mărturisea la vremea respectivă că i-a luat cinci ani să-și facă curaj, dar în cele din urmă a pus punctul pe „i” chiar dacă nu a fost o perioadă ușoară.

Vedeta a trecut prin cel de-al doilea divorț cu ajutorul terapiei și recunoaște că a ajutat-o foarte mult să stea de vorbă cu psihologul. Dana Războiu este acum și mamă și tată pentru cei doi băieți, Victor (16 ani) și Marc (10 ani și jumătate) pe care îi are din două relații diferite, dar este mai liniștită.

„Eu sunt foarte bine cu mine, într-adevăr, dar e loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Da, am făcut terapie, și m-a ajutat foarte mult terapeutul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără terapeutul meu”, a povestit fosta știristă pentru libertatea.ro.

Fosta prezentatoare TV Dana Războiu a înflorit după divorț

„Fiecare om cumva se ajută singur cerând ajutor. Ceri ajutorul unui terapeut, poți să ceri ajutorul unui preot, al unei prietene bune”, a mai completat Dana Războiu, potrivit sursei menționate.

Fosta știristă se declară o femeie fericită și împlinită care reușește să treacă peste toate greutățile cu zâmbetul pe buze. Dana Războiu este liberă ca pasărea cerului și își dedică tot timpul creșterii și educării celor doi băieți, mai ales că acum sunt doar ei trei.

„Sunt o mamă singură foarte fericită și muncesc foarte mult, e adevărat. Acum sunt și mamă, și tată, e un pic mai greu, mai greu în sensul că e mai mult de muncă.

Trebuie să asigur și suportul financiar, să mă ocup și de copii, de tot ce înseamnă ei: de la dentist, meditații, tuns, doctor, vacanțe, tabere, tot și în același timp trebuie să mă ocup și de asociația «Nație prin educație», am acum competiția de Robotică, regionalele”, a adăugat vedeta.

Motivlul pentru care știrista a ales să divorțeze

Dana Războiu a fost mereu deschisă în ceea ce privește viața sa personală și a vorbit despre violența domestică a primului soț, iar acum de infidelitatea celui de-al doilea. Fosta prezentatoare TVR a publicat pe rețelele de socializare motivul pentru care a luat decizia de a se despărți de ultimul partener de viață.

Vedeta a dezvăluit că i-au trebuit 5 ani să-și facă curaj ca să pună capăt căsnicie în care nu se mai regăsea spunând că are un singur regret. Aceasta spunea că îi pare că nu a făcut pasul acesta mai devreme, dar în momentul în care s-a hotărât „ușile s-au deschis și planetele s-au aliniat”.

„Mi-a luat cinci ani să divorțez. N-am făcut-o peste noapte. Singurul regret e că n-am divorțat acum cinci ani. Deci, dacă e să am un regret, e că n-am fă­cut-o mai demult”, mărturisea fosta știristă pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×