Dana Budeanu, nou atac la Rareș Bogdan: “Vă dați seama cum o să se îmbrace toată campania”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 21:01
Dana Budeanu, nou atac la Rareș Bogdan: “Vă dați seama cum o să se îmbrace toată campania”
Dana Budeanu îl atacă din nou pe Rareș Bogdan. Sursa foto: stirescu.ro

Faimoasa de-acum Dana Budeanu nu îl slăbește deloc pe Rareș Bogdan și îl atacă cu fiecare ocazie! Ultima postare pe Facebook a creatoarei de modă vorbește despre candidatura liberalului la Primăria Capitalei, deși acesta încă nu s-a pronunțat că ar dori să candideze.

Dana Budeanu îl atacă din nou pe Rareș Bogdan

”Rareș Ruj Roz tre să candideze la Primărie de la pensați, nu Nicușor Plicușor. Vă dați seama cum o să se îmbrace toată campania? O să leșinăm!!”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Nu este primul atac și, posibil, nici ultimul! Dana Budeanu, stilista care o îmbracă pe Gabriela Firea, a scris chiar că Rareș Bogdan nu este bărbat și s-a legat din nou de modul în care se îmbracă europarlamentarul.

Stilista l-a mai atacat pe Rareș Bogdan și cu alte ocazii

„În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restu, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglindă cât stau femeile. Nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie“, este de părere Dana Budeanu.

După informațiile din interiorul PNL, citate de europalibera.org, stabilirea unui candidat pentru Primăria Capitalei  ia în calcul o listă pe care se află, pe primul loc, Rareș Bogdan.

Acesta este urmat de Violeta Alexandru și Ciprian Ciucu. Violeta Alexandru, ministru al Muncii și lider PNL București, este preferată de Ludovic Orban, în vreme ce Rareș Bogdan este mai bine plasat în sondaje.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×