Dana Budeanu îi ia apărarea Vioricăi Dăncilă! Mesaj extrem de dur: „Gunoaie! Voi sunteţi nimic”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
19/11/2019, 16:45
Dana Budeanu îi ia apărarea Vioricăi Dăncilă! Mesaj extrem de dur: „Gunoaie! Voi sunteţi nimic”
Dana Budeanu a comentat apariţiile Vioricăi Dăncilă şi i-a atacat pe critici. Sursa foto: YouTube

Dana Budeanu a avut un mesaj extrem de dur pentru toţi criticii Vioricăi Dăncilă. Designerul a amintit de toate jingirile care i-au fost aduse fostului premier al României şi i-a pus la zid pe toţi bărbaţii care au lansat mesaje pentru Dăncilă.

Dana Budeanu îi atacă dur pe toţi cei care au jignit-o pe Viorica Dăncilă

„Personajul stilistic Viorica Dăncilă. Ciuliţi urechile, voi începe cu un mesaj către toţi bărbaţii, gunoaiele, scamele, animalele care în ultimul an şi jumătate au adus jigniri fizice, intelectuale şi de orice natură unei femei. Viorica Dăncilă este o femeie. Cine sunteţi voi, cei care vă adrseaţi astfel unei femei? Vă spun eu, nimeni! Nu ai cum să scoţi pe gură asemenea mizerii şi să te duci acasă şi să îţi priveşti nevasta în ochi, copilul, mama. Voi sunteţi aceia care nu mergeţi la mormântul părinţilor voştrii. Pentru că oamenii care îşi respectă părinţii şi bătrânii şi care respectă femeile nu pot vorbi aşa. Punct. Nu există nimic, niciun argument pro-ceea ce faceţi. Şi atât. Voi nu sunteţi bărbaţi, sunteţi nimic. Un bărbat care desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi. Diferenţa dintre un gentleman şi un gunoi este de la cer la pământ şi o să mă opresc ca să nu îmi vină să vomit la propriu”, a declarat Dana Budeanu în emisiunea Verdict, pe care o realizează acum în online, pe Youtube, după despărţirea de Pro TV.

După mesajul pentru bărbaţii ce au criticat-o sau au jignit-o pe Viorica Dăncilă, Dana Budeanu a ţinut să explice de ce stilul vestimentar al liderului PSD este unul „ţiplă” şi a continuat prin a-şi exprima dorinţa de a-i fi stilist, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale:

Dana Budeanu îşi doreşte să devină stilistul Vioricăi Dăncilă

„O să continui cu a descrie stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă, atât de urmărit. O să încep prin a desfiinţa o informaţie cum că eu aş fi stilista lui Dăncilă. Nimic rău în asta nu ar fi, nici ca poziţie, nici ca job, nimic. Este un job care există oriunde în lume, dar nu sunt. Este o minciună. Dacă iese preşedinte şi se face vreun casting de stilist, eu mă prezint, ca să îi arătăm lui Melania Trump cum se face prin estul Europei, că şi ea e tot din est. Cuvântul este ţiplă, este o femeie care se îngrijeşte, este o femeie care se îmbracă perfect adaptat vârstei, ocaziei, poziţiei în care se află. O femeie care a înţeles că o anumită coafură nu i-a venit bine, o femeie care îşi face coc la 50 de ani şi care este o problemă? Păi, ce ai, mă, cu cocul femeii? Care este problema că femeia îşi face coc, ce să îşi facă? Creastă? Este o coafură decentă”, a mai spus Dana Budeanu.

„Aţi făcut epopeea broşelor ei, ce au? E foarte ok să porţi, e un accesoriu. S-a şi folosit de ele, are o broşă promovată în campanie. Unde sunt marile greşeli? Nicăieri! Este o femeie de 50 de ani care stă 10 ore pe tocuri, ţiplă! Dacă şi-a pus gene, ce? Sunt puse beton! Femeia este îmbrăcată beton, este un exemplu pentru femeile de vârsta ei. Nu am nicio afinitate faţă de nimeni şi este un lucru confirmat despre mine. Sunt cel mai corect om atunci când îmi exprim părerile. Nu aş schimba nimic în stilul Vioricăi. Dacă ajunge preşedinte da, ca să le arătăm la ăştia cum se face, dar atât! I-aş recomanda mai mult alb şi culori deschise pentru că este blondă”, a conchis designerul.

Duminică, 24 noiembrie, Viorica Dăncilă se luptă cu Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×