Dana Budeanu, atac direct la ministrul Educației, Ecaterina Andronescu! ”Ne-ați terorizat copiii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/03/2019, 16:49
Dana Budeanu, atac direct la ministrul Educației, Ecaterina Andronescu! ”Ne-ați terorizat copiii! GALERIE FOTO
Dana Budeanu cere anularea Evaluarii Nationale

Designerul Dana Budeanu a avut o ieșire mai mult decât nervoasă la adresa ministrului Educației și a examenului de Evaluare Națională! Vedeta s-a dezlănțuit pe Facebook, unde a scris un mesaj foarte virulent. A folosit litere mari pentru a sublinia gravitatea situației!

Dana Budeanu cere anularea Evaluării Naționale

Vedeta spune că nu mai sunt profesori buni în țară, iar cei puțini care se mai regăsesc în sistemul de învătământ din România predau la școlile de elită din țară.

”BAI, VEDETI CA DOAMNA CATI NU E MULTUMITA DE REZULTATELE DE LA SIMULARE! AOLEU! PE BUNE? VREA MAI MULT DE LA PROFESORI! BAI, EJNEBUN? 
CARE PROFESOOOOOOOOOOOOORI? CAREEEEEEEEE? 

Dana Budeanu spune ca Evaluarea Nationala nu are niciun rost

„Elevilor le este scârbă de aceste două materii de la Evaluarea Națională”

MAI SUNT CATIVA OK IN TOATA TARAAAAAA SI SUNT TOTI, BINEINTELES, FIRESC, LA SCOLILE SI LICEELE DE ELITA!!!!!!! CE NU INTELEGETI? 
NE ATI TERORIZAT COPIII CU ACEST EXAMENT! LE ESTE SCARBA DE ACESTE DOUA MATERII, DIN CAUZA ACESTEI EVALUARI! SCARBA! URASC MATERIA, PROFESORII, TOT! NU INTELEGETI CA ACEST EXAMEN NU ARE NICIUN SEEEEENS???? ESTE O IDIOTENIE! ANULATI EVALUAREA NATIONALA!”.

Designerul solicită anularea Evaluării Naționale! Spune că este un examen care nu are niciun rost, menit doar pentru a teroriza copiii!

„ACESTA ESTE CEL MAI BUN SEMNAL! LASATI COPIII SA SI ALEAGA LICEUL SINGURI, S O FACA RELAXAT! LE ATI FURAT COPILARIA, EMOTIA, TOT!
LICEELE NU MAI AU FARMEC DIN CAUZA VOASTRA! 
I ATI BAGAT PE TOTI IN ACEEASI OALA A MIZERIEI SI EI SE ZBAT AMESTECATI! SUNTETI NISTE CRIMINALI! ATI DISTRUS GENERATII DE COPII, LE ATI DISTRUS ORICE VIS! SUNTETI NISTE SCURSURI DEPASITE!

LICEUL TREBUIE SA INSEMNE ACEA PERIOADA MAGICA DIN VIATA FIECARUI COPIL! TRECEREA PRIN LICEU TREBUIE SA LE RAMANA CA CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE, NU CA CEL MAI JEGOS SENTIMENT!

ANULATI EVALUAREA NATIONALA SI DATI LE COPIILOR NOSTRI ANII DE LICEU INAPOI, ANIMALELOR!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×