Dan Negru s-a prăbușit pe scenă! Juriul emisiunii a sărit să-l ajute

Nicoleta C   
în Stiri mondene
09/08/2018, 14:32
Dan Negru s-a prăbușit pe scenă! Juriul emisiunii a sărit să-l ajute GALERIE FOTO
Dan Negru s-a prăbușit pe scenă! Juriul emisiunii a sărit să-l ajute

Dan Negru s-a prăbușit pe scenă, sub privirile colegilor săi. Aceștia nu știau cum să reacționeze, dacă să râdă sau să fie îngrijorați. Chiar în timpul emisiunii, prezentatorul celor mai vizionate revelioane din România s-a prăbușit pe scenă. După repetițiile unui număr care face parte din show-ul Next Star, s-a întâmplat incidentul. Partea din show aparținea unei fetițe de 11 ani, care le-a amintit tuturor de copilărie.

Astfel încât, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa și-au adus aminte de iubitul joc al copilăriei: lapte gros. Ideea de a se juca împreună ca pe vremuri a fost a lui Dorian Popa, care a și început jocul. ”Vrei să jucăm Lapte gros?”. spune Dorian către Pepe. Colegul său de platou, Pepe, i-a făcut jocul și a și început să împartă rolurile. ”Hai, cine sare? Hai, Johnule!”, spune Pepe către Dorian. Al treilea jurat, Lidia Buble, s-a scuzat și a spus că nu a mai jucat, dar totuși a încercat și ea. ”Eu nu am mai jucat…”.

Dan Negru s-a prăbușit pe scenă, sub privirile colegilor săi.
Chiar în timpul emisiunii, prezentatorul celor mai vizionate revelioane din România s-a prăbușit pe scenă.

Dan Negru s-a prăbușit pe scenă

După ce s-au organizat și au împărțit rolurile, plăcerea de a se juca s-a terminat rapid din cauza unui accident. Toți s-au prăbușit unul peste celălalt, iar Dorian a fost unul dintre cei ”tamponați”, fiind celui căruia i s-au rupt și hainele. ”Păi dacă ați sărit pe mine, s-a rupt cămașa!”, a spus cântărețul, cu zămbetul pe buze. Cu toate acestea, cel peste care au căzut toți participanții jocului a fost prezentatorul emisiunii, Dan Negru.

Dan Negru s-a prăbușit pe scenă, sub privirile colegilor săi.
Una dintre pasiunile acestuia este scrisul. Prezentatorul a lansat, în anul 2010, o carte numită ”Amintiri în alb-negru”

Biografie

Dan Cristian Negru, sau simplu Dan Negru, după cum îl știe toată lumea, este un prezentator de televiziune. Celebrul om care ne ținea în fiecare final de an ațintiți cu ochii pe micile ecrane, are una dintre cele mai longevive cariere în televiziune. Datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale(în România și Republica Moldiva), a fost inclus în ”Top Host European Broadcast”.

Liderul de audiență al revelioanelor, și-a început activitatea la Radio Timișoara, fiind născut acolo, mai apoi la TVR din 1994, iar din anul 2000, a venit la Antena 1. Din anul 2010 moderează și în Republica Moldova emisiuni precum: ”Vrei să fii milionar?”, ”Da sau nu?”, ”Fabrica de staruri”.  Una dintre pasiunile acestuia este scrisul. Prezentatorul a lansat, în anul 2010, o carte numită ”Amintiri în alb-negru”, cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de Ștefan Popa, un caricaturist român.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×