Dan Negru, reacţie brutal de sinceră după moartea Cristinei Ţopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 08:33
Dan Negru, reacţie brutal de sinceră după moartea Cristinei Ţopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem”
Moartea Cristinei Țopescu l-a bulversat și pe prezentatorul Dan Negru. Sursa foto: captură Antena 3/ Youtube doxologia.ro

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a scris pe Facebook despre moartea Cristinei Țopescu, remarcând ipocrizia din lumea jurnalistică românească. Realizatorul de emisiuni de divertisment de la Antena 1 a povestit cum a fost dat afară tatăl jurnalistei care a fost găsită moartă ieri, cum presa s-a ”descotorosit”de el.

Dan Negru, reacție după moartea Cristinei Țopescu: „Presa nu i-a mai găsit loc în ultima vreme”

„Tatăl Cristinei, Cristian Țopescu mi-a povestit cum TVR l-a dat afară pe Iosif Sava. Fără niciun cuvânt, l-au dat afară pur și simplu. Țopescu a încercat atunci să-i facă o mică petrecere in birou aducându-i un tort dar Sava,dezamăgit, n-a vrut sa vină”, a scris Dan Negru pe Facebook.

„După moarte i-au ridicat o statuie și i-au dat numele unei piațete in București. Mile Cărpenișan sau Andrei Gheorghe au fost „cei mai mari oameni de presă” după moarte dar in ultimii ani din viață presa le-a închis ușile. „Cea mai iubită prezentatoare din presa din Romania” scrie acu’ pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc in ultima vreme…”, a mai scris prezentatorul de la Antenă pe rețeaua de socializare.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai iubite jurnaliste din România

Cristina Țopescu a fost găsită moartă ieri, în propria ei locuință. La fața locului au ajuns polițiștii și criminaliștii, care au constatat că trupul jurnalistei nu prezenta urme de violențe, cel mai probabil aceasta murind în somn.

Așa cum cere procedura, anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă până se va afla cu exactitate care este cauza decesului femeii de 59 de ani.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de televiziune din România. A realizat o serie de reportaje pentru care a primit aprecieri, iar printre oamenii care și-au deschis sufletul în fața ei s-a numărat și Regele Mihai I al României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×