Dan Negru, apariţie rarisimă la botezul fetiţei Alessandrei Stoicescu, alături de soţie. A dezvăluit de ce nu este “mondenă” Codruţa Negru

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/10/2019, 12:58
Dan Negru, apariţie rarisimă la botezul fetiţei Alessandrei Stoicescu, alături de soţie. A dezvăluit de ce nu este “mondenă” Codruţa Negru
Dan Negru, apariție de senzație alături de soție. Sursa foto: libertatea.ro

Sâmbătă, 19 octombrie, Alessandra Stoicescu și soțul său, Sergiu Constantinescu și-au botezat fetița, iar alături le-au fost prietenii apropiați, dar și  colegii îndrăgitei prezentatoare TV, care nu puteau rata fericitul eveniment. Fără îndoială, însă, surpriza serii a fost apariția lui Dan Negru, la brațul soției, o prezență discretă și extrem de rară în peisajul monden.

Dan Negru a dezvăluit de ce soția sa nu este „mondenă”

Spre deosebire de cunoscutul amfitrion al emisiunilor de Revelion cu care Antena 1 cucerește audiențele de aproape 20 de ani, Codruța preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care se știu foarte puține lucruri despre femeia care i-a dăruit lui Dan Negru doi copii, pe Dara și Bogdan. De altfel, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, acesta a vorbit despre motivele pentru care partenera sa de viață evită să-și facă simțită prezența în spațiul public.

E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru la acea vreme.

Dan Negru și soția sa, Codruța, au participat la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu. Sursa foto: click.ro
Dan Negru și soția sa, Codruța, au participat la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu. Sursa foto: click.ro

Codruța Negru, o gospodină desăvârșită

Totodată, prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care susține că este o gospodină desăvârșită și îi pregătește cu multă dragoste preparatele preferate. „Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire”, a dezvăluit Dan Negru.

Chiar dacă în peisajul media nu sunt cunoscute foarte multe lucruri despre Codruța, partenera sa de viață, un lucru e sigur: cei doi sunt fericiți împreună și au o familie frumoasă, pe care aleg să o țină departe de camerele de luat vederi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×