Dan Capatos, în doliu! Prezentatorul TV a făcut anunțul, în direct

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 08:40
Dan Capatos, în doliu! Prezentatorul TV a făcut anunțul, în direct
Dan Capatos, în doliu! Prezentatorul TV făcut anunțul, în direct

Dan Capatos este în doliu! Prezentatorul TV a făcut anunțul în direct, după ce prietenul său a murit. Capatos a dat vestea cea tristă în cadrul emisiunii pe care o prezintă și a menționat că familia prietenului său va avea tot sprijinul acestuia.

Emisiunea „Xtra Night Show” de marți seară a început cu un anunț trist. Dan Capatos a transmis că unul dintre prietenii buni ai  săi a murit. „Pe această cale transmit condoleanțe familiei unui bun prieten de-al meu, Gabriel Marola, gașca noastră de la boschetărie din parcul herăstrău este mult mai săracă începând de astăzi pentru că acest bun prieten al nostru s-a prăpădit la numai 52 de ani. Dumnezeu să îl odihnească și îi asigurăm pe cei care au rămas în urma lui că vor avea parte de sprijinul și ajutorul nostru”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos a anunțat că Dorian Popa nu mai este co-prezentatorul emisiunii Xtra Show Night

Dan Capatos, în doliu! Prezentatorul TV făcut anunțul, în direct
Dan Capatos, în doliu! Prezentatorul TV făcut anunțul, în direct

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta.

Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl împiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”, a anunțat Capatos

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×