Dan Barna, prima reacție despre dilema Vlad Voiculescu versus Nicușor Dan! „Susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 16:03
Dan Barna, prima reacție despre dilema Vlad Voiculescu versus Nicușor Dan! „Susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă” GALERIE FOTO
Dan Barna vrea ca Gabriela Firea să fie învinsă în alegeri. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna a oferit prima reacție despre dilema Vlad Voiculescu versus Nicușor Dan! Acesta a transmis că USR şi PLUS vor susține pentru Primăria Capitalei candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă.

Dan Barna, prima reacție despre dilema Vlad Voiculescu versus Nicușor Dan!

Mai mult de atât atunci când a chestionat pe cine preferă dintre cei doi candidaţi, liderul USR a spus că îl va susţine pe cel care are sprijinul bucureştenilor.

Barna a lansat și un semnal de alarmă și a precizat că dacă vor fi doi sau trei candidaţi din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile și va bifa încă un mandat ca primar al Bucureștiului.

„Susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă”

“În aceste două, trei săptămâni noi sperăm să clarificăm, nu doar în Bucureşti, ci şi peste tot în ţară candidaţii comuni ai Alianţei astfel încât să intrăm în logica electorală pentru alegerile locale”, a spus Dan Barna.

“Mesajul, şi al meu şi al lui Dacian Cioloş, a fost unul consecvent, miza este să susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă.

Şi avem pe partea dreaptă, şi aici vorbesc de întreg spectrul, inclusiv de PNL, să avem capacitatea şi maturitatea politică să avem un singur candidat împotriva doamnei Firea.

Pentru că dacă vom avea şi de această dată doi, trei, patru candidaţi cum s-a întâmplat din păcate în 2016, vom lăsa Bucureştiul pentru încă patru ani în mâna unui primar care a transformat Capitala României într-un oraş blocat”, a mai spus liderul USR.

“Preocuparea mea în momentul de faţă este să găsesc modalitatea prin care cei doi candidaţi să poată veni în faţa bucureştenilor. Îl prefer pe acela care e capabil să aducă cât mai multe voturi la propriu spus.

Ambii candidaţi sunt soluţii mult mai bune decât doamna Firea, mecanismul la care lucrăm acum pentru a putea să măsurăm cât mai obiectiv care dintre ei se bucură de suport electoral este miza acestor zile care urmează.

Acela dintre ei care va avea sprijinul bucureştenilor, va avea tot sprijinul meu 100%”, a subliniat Dan Barna

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×