Dan Barna, ironizat de Dana Budeanu: „Plânge Dănuț flamingo într-un colț că se simte persecutat”! Nici Cozmin Gușă nu a scăpat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/02/2020, 14:58
Dan Barna, ironizat de Dana Budeanu: „Plânge Dănuț flamingo într-un colț că se simte persecutat”! Nici Cozmin Gușă nu a scăpat
Dana Budeanu ia cu asalt scena politică din România. Dan Barna și Cozmin Gușă, printre „victimele” creatoarei de modă. Sursa foto: Instagram

Pentru că lumea modei s-a dovedit insuficientă, Dana Budeanu s-a reorientat către scena politică. Probleme de administrație publică, strategii de campanie, reacții ale principalilor actori, toate acestea și nu numai au intrat în vizorul designerului care s-a făcut remarcat mai ales datorită comentariilor sale acide.

Dana Budeanu, critici dure pentru Dan Barna și USR

De altfel, în cel mai recent episod al „Verdictului Politic”, rubrica sa din mediul online, creatoarea de modă l-a criticat în termeni extremi de duri pe liderul USR, Dan Barna, despre care susține că are tendința de a se lamenta, acuzând mai mereu jocuri de culise din partea adversarilor politici. „Se simte persecutat de blatul ăsta dintre PSD și PNL”, consideră Dana Budeanu.

Hai că am terminat și cu Brâncuși și cu haștagereala, plânge Dănuț flamingo într-un colț că se simte persecutat de blatul ăsta dintre PSD și PNL care s-a făcut când dormea el sau alerga flamingo pe plajă, nu știu când crede el că s-a făcut.

L-au păcălit și ăștia de la PNL care i-au promis tot felul și nu s-au ținut de cuvânt. Băi ursul păcălit de vulpe, întreabă-l pe tovarășul ălalalt că el știe cu vulpile, ăla de la PLUS Doi și-un sfert.

Terminați cu lamentările astea și cu precampania asta imbecilă în care voi ați cheltuit sau ce ați făcut și ați susținut cu Brâncuși și alte idei tâmpite cu poluarea și cai verzi pe pereți”, a afirmat controversata creatoare de modă când a venit vorba despre Dan Barna și alianța USR-PLUS.

Cozmin Gușă, numit „nimic” și „jaba laba”

De ironiile sale ascuțite nu a scăpat nici Cozmin Gușă, analist politic și acționar majoritar al postului de știri Realitatea Plus. Proaspăt cooptat în echipa Partidului Social Democrat, acesta este criticat pentru declarațiile  recente, acordate în numele formațiunii politice, „el fiind nimeni”.

Voi nu aveți cum să aveți, nici nu știu ce e, speaker, sufleur, habar n-am, un reprezentant, autointitulat că nu l-a intitulat nimeni, nu l-a numit nimeni că voi nu știți, nu aveți pe nimeni numit, care să vorbească în numele partidului, să arunce în presă n-șpe mii de informații, cai verzi pe pereți, de strategii, whatever.

El fiind nimeni, un geaba laba, fost jurnalist, fost deputat, fost patron de media, fost realizator de emisiuni, fost prezentator, fost consultant politic, fost băsist, fost manager de presă.

Fost, fost, fost – azi nimic! Dar singurul care vorbește în numele PSD în presă? Care e strategia asta?”, a mai spus Dana Budeanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×