Dacian Cioloș, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: „Am decis să candidez”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 13:00
Dacian Cioloș, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: „Am decis să candidez” GALERIE FOTO
Dacian Cioloș a anunțat pe pagina sa de Facebook că va intra în cursa pentru alegerile europarlametare din data de 26 mai 2019

Anunț de ultimă oră al lui Dacian Cioloș: „Am decis să candidez”! Fostul premier a anunțat pe pagina sa de Facebook că va intra în cursa pentru alegerile europarlametare din data de 26 mai 2019. „A fost o decizie dificilă”, a anunțat Dacian Cioloș, care a anunțat că planul său este reconstruirea României.

Vestea că fostul premier va candida la alegerile europarlamentare din aces an a fost dată chiar de el pe Facebook.  „România are nevoie vitală de a fi reprezentată în Parlamentul European de oameni competenţi, care să lupte pentru binele tuturor românilor”, a anunțat Dacian Cioloș pe respectiva rețea de socializare. Anunțul de sâmbătă dimineață a fost primit cu reticență de fanii fostului premier, care văd în această candidatură un pas înapoi în ceea ce privește politica internă a partidului recent lansat.

Dacian Cioloș, fostul premier, alături de președintele Klaus Iohannis

Dacian Cioloș, anunț: „Candidez la alegerile europarlamentare”

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș a anunțat că va candida la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019. „A fost o decizie dificilă, pentru că orice discuție care avea legătură cu acest subiect începea cu îngrijorarea celor din jurul meu: ‘Îți dai seama că te vor ataca? Că vor spune că vrei să pleci la Bruxelles?’. Nu o dată am analizat ce avem de făcut atunci când PSD și ‘analiștii’ lor în simbrie vor începe să ne atace – pe mine și pe colegii mei – cu vorbele și manipulările lor otrăvite.” și-a început fostul premier mesajul.

Anunțul făcut de Dacian Cioloș

Decizia lui Dacia Cioloș vine ca urmare a faptului că „România are nevoie vitală de a fi reprezentată în Parlamentul European de oameni competenți, care să lupte pentru binele tuturor românilor”. Fostul prim-ministru și-a liniștit susținătorii, care văd prin candidatura la europarlamentare o retragere de pe scena internă sa. „Aș vrea să fie foarte clar: proiectul meu este în România. Altfel, nu ar fi fost nevoie să inițiez un proiect politic aici si as fi fost de mult la Bruxelles sau in alta parte. Am inițiat PLUS pentru a lucra în România și pentru România. Iar candidatura la Parlamentul European se înscrie perfect în această logică.”, a spus în mesajul său Dacian Cioloș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×