Cuzin Toma, prins drogat și fără permis de polițiștii din București!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/11/2018, 19:29
Cuzin Toma, prins drogat și fără permis de polițiștii din București! GALERIE FOTO
Cuzin Toma, dosar penal pentru: conducerea cu permisul suspendat și conducerea sub influența substanțelor stupefiante

Actorul Cuzin Toma a fost prins drogat și fără permis de polițiștii din București! În vârstă de 41 de ani, Firicel  trece printr-un episod care l-a adus în ochii presei, însă cu un subiect negativ. Momentul s-a întâmplat ieri, 20 noiembrie, în Capitală. Actorul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Secției 11 de Poliție. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că celebrul actor din ”Las Fierbinți” avea permisul suspendat. Pe lângă toate acestea, Cuzin Toma avea un comportament bizar, motiv pentru care a fost transportat la Insitutul Național de Medicină Legală, loc în care i s-au recoltat probe biologice.

În cele din urmă, polițiștii au deschis un dosar penal pentru faptele sale: conducerea cu permisul suspendat și conducerea sub influența substanțelor stupefiante. De altfel, aceasta nu este prima dată când Firicel are probleme cu legea din cauza drogurilor. În trecut, actorul a fost cercetat de procurorii DIICOT pentru deținere și consum ilicit de droguri. În cele din urmă, acesta a scăpat, anchetatorii renunțând la urmărirea penală și la clasarea cauzei. Procurorul de caz a precizat atunci că ”nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

Cuzin Toma a fost prins drogat și fără permis. ”Am învățat să fiu, nu să mă fac că sunt”

cuzin toma prins drogat si fara permis
Cuzin Toma, în filmul ”Aferim”

Cât despre omul care îl întruchipează pe Firicel, acesta a venit la București cu gândul de a iubi, căci dragostea l-a adus în Capitală. Actorul, într-un interviu acordat pentru adevărul.ro, a subliniat că abia în armată a decis ce curs, pentru început, vrea să ia viața lui. ”În armată mi-am dat seama că mie îmi plăcea sportul. Făceam sport și am zis că la facultatea de sport nu e mult de învățat. Plus că am vrut să vin în București pentru iubita mea”, a spus Firicel. În finalul interviului, acesta a declarat că, în toți anii de meseria de actor a învățat să fie, nu să se prefacă. ”Am învățat să fiu, nu să mă fac că sunt”, a încheiat celebrul actor care acum este același om, cu bune și rele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×