Cutremur în Germania! Oamenii au sunat imediat la 112

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 21:41
Cutremur în Germania! Oamenii au sunat imediat la 112
Un nou cutremur s-a produs, vineri, 24 ianuarie, la ora locală a României 09:09. Seismul a înregistrat o magnitudine de 5.6 grade pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 10km, în Kyrgyzstan-Tajikistan, în apropierea localității Karakenja, la o adâncime de cinci kilometric.

Un cutremur a avut loc luni, în sud-vestul Germaniei! Seismul a fost resimţit puternic în regiune, iar mai mulți cetățeni au sunat la serviciul de urgențe, pentru a cere ajutor. Seismul a avut o magnitudine de 3,9 pe Richter și s-a produs în sud-vestul Germaniei.

Cutremur de 3,9 pe Richter în Germania

Cutremurul s-a produs luni dimineaţă în apropiere de Albstadt, în sud-vestul Germaniei şi s-a simţit pe o rază de 30 de kilometri. Seismul a fost unul de suprafață şi se pare că a avut loc la o adâncime de 10 kilometri, potrivit de local.de.

Seismul a fost înregistrat luni, la ora locală 1:59 și a fost resimțit destul de puternic pe o rază de aproximativ 30 de kilometri.

Oamenii au sunat la 112, dar nu au fost semnalate victime sau pagube materiale

Poliția din localitatea Tuttlingen a raportat că mai mulți locuitori au alertat serviciile de salvare, imediat după cutremur, însă nu se cunosc date exacte.

Până în prezent, nu a fost raportat niciun prejudiciu şi nu au existat victime şi nici pagube materiale semnificative. Cutremurele cu o magnitudine cuprinsă între 2,5 și 5,4 pe scara Richter pot fi adesea resimțite în Germania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×