Cupa Exatlon 2019 se va disputa între Turcia, Mexic, România și Columbia. Cristi Pulhac și Ștefan Floroaica, printre participanții noului show

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 15:52
Cupa Exatlon 2019 se va disputa între Turcia, Mexic, România și Columbia. Cristi Pulhac și Ștefan Floroaica, printre participanții noului show
Cupa Exatlon 2019 se va difuza doar în Mexic. Sursa foto: Tv Azteca

Surpriză pentru fanii Exatlon! Cupa Exatlon 2019 se va disputa între Turcia, România, Mexic și Columbia, în cadrul unei ediții de colecție care se filmează în Dominicană. Românii noștri, cei care au demonstrat că sunt adevărați sportivi în edițiile Exatlon de la noi au plecat deja în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea. Vestea tristă este că show-ul nu se va difuza și la noi, ci doar în Mexic.

Cupa Exatlon 2019 se va difuza doar în Mexic. Cine sunt românii care ne reprezintă

Unii din cei mai buni concurenți din România au ajuns deja în țara latino-americană unde și-au petrecut o bună bucată din viață îndurând foamea și intemperiile vremii pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori și puternici luptători. De la noi, le vor face față turcilor, mexicanilor și columbienilor următorii opt: Cristi Pulhac, Ștefan Floroaica, Cristina Constantinescu, Larisa Vasile, Alex Nedelcu, Mădălina Predoi, Iuliana Aradi și Iulian Pîtea, scrie kanald.ro.

Printre cei mai buni trimiși pe câmpul de luptă de mexicani se numără Marysol Cortes, David Juarez, Fernando Casanova, Parejita Lopez și Melisa Ramos. Turcii îi trimit în luptă, printre alții, pe Okay Kuksal, Sema Aydemir, Damla Can, Seda Ocak și Emre Durak. Columbienii se laudă cu Betto Urego, Jonathan Serna Martinez, Veronica Guttierez, Juan Jose Trujillo și Isabel Grozco.

cupa exatlon 2019
Românii noștri au ajuns deja în Republica Dominicană. Sursa foto: kanald.ro

Exatlon România, în stand-by

Exatlon România a luat o pauză după ultima ediție difuzată, care s-a încheiat în prima jumătate a acestui an. Nu se știe dacă producătorii de la Kanal D vor reveni de la anul, așa cum se zvonește, cu o nouă ediție, având în vedere că ultimul sezon nu s-a bucurat de mare audiență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×