Cum vor divorța Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol: „Ea îi va face pe plac doar pentru a avea liniște”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/06/2019, 13:18
Cum vor divorța Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol: „Ea îi va face pe plac doar pentru a avea liniște”
Cum vor divorța Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol: "Ea îi va face pe plac doar pentru a avea liniște"

Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a ajuns la final, iar cei doi urmează să divorțeze în mod oficial. Deși păreau cei mai fericiți, adevărul era altul, iar în cele din urmă totul s-a terminat. Conform unor surse din apropierea cuplului, partajul ar urma să fie oficializat săptămâna viitoare, la notariat. Se pare că cel care a cerut divorțul ar fi fost actorul, iar cei doi ar vorbi acum doar prin intermediari.

Ce spun surse din apropierea familiei despre divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari… …

El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…”, au declarat surse apropiate familiei pentru click.ro.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează oficial

Ce spune Ioana Ginghină despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a recunoscut cu zile în urmă că, a obosit să joace teatru că are o căsnicie perfectă când acesta se destramă și fiica lor, Ruxandra este cea care îi dă putere, dar și prietenii apropiați.“Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să «salvezi» anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine…

Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații. Și da, ea , Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc“, a declarat Ioana Ginghină, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×