Cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie – 3 februarie. ”Vorbim de temperaturi în general mai ridicate decât în mod obișnuit”

Daniel Scripcaru   
în Prognoza meteo
23/01/2020, 21:29
Cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie – 3 februarie. ”Vorbim de temperaturi în general mai ridicate decât în mod obișnuit”
Cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie - 3 februarie. Sursa foto: cotidianul.ro

Meteorologii anunță că temperaturile ridicate vor continua să fie înregistrate în România și în perioada următoare. Aceștia au emis prognoza meteorologică pentru perioada 27 ianuarie – 3 februarie.

Cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie – 3 februarie

Elena Mateescu, directorul Agenției Naționale de Meteorologie, a declarat pentru DCNews la ce să ne așteptăm din punct de vedere meteorologic în perioada următoare.

„La acest moment, vorbim de strat de zăpadă doar pe masivele înalte”, a precizat, joi, directorul ANM, Elena Mateescu, în cadrul interviului acordat DCNews.

Temperaturile ar putea crește de săptămâna viitoare

„La nivelul săptămânii care se încheie, vorbim de temperaturi în general mai ridicate decât în mod obișnuit, cu abateri termice pozitive în continuare situate între 3,5 până la 4,5 grade Celsius.

Săptămâna 27 ianuarie – 3 februarie 2020 păstrează același semnal în ceea ce privește evoluția regimului de temperaturi”, a anunțat Elena Mateescu.

„Ceea ce pot să confirm este că și săptămâna viitoare va fi caracterizată de aceeași tendință în ceea ce privește regimul de temperaturi cu abateri chiar mai mari, comparativ cu această săptămână”, a adăugat directorul ANM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×