Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 13:29
Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!
Viorica Dăncilă și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câțiva membri PSD

Viorica Dăncilă și-a sărbătorit ziua de naștere! Premierul României a primit un cadou surpriză din partea femeilor din PSD. Președintele OFPSD Rovana Plumb a menționat că că joi, o parte din Organizația de femei a PSD se vor întâlni cu Viorica Dăncilă.

”Da, ne întâlnim (cu premierul – n.r.), pentru că aşa este firesc şi normal. Ne întâlnim ca de obicei la sfârşitul fiecărui an toate colegele. Pe această cale doresc să urez în numele Organizaţiei de femei tuturor românilor multă linişte, sănătate şi tot ceea ce îşi doreşte fiecare şi să avem parte de tot ceea ce este mai bun”, a declarat președintele OFPSD.

Viorica Dăncilă și-a petrecut ziua de naștere, la un restaurant din București, alături de membrii PSD

Rovana Plumb a adăugat, în cele din urmă, și un mesaj specific sărbătorilor de iarnă, prin care ura tututor celor prezenți sărbători minunate. ”Sărbători fericite! Acelaşi lucru îl vom face şi noi şi da, ne vom întâlni şi cu doamna prim-ministru. Da, este ziua doamnei prim-ministru duminică, atunci când avem Consiliu Naţional”, a spus Rovana Plumb.

Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!
Premierul României a primit un cadou surpriză din partea femeilor din PSD

De asemenea, președintele OFPSD, întrebat ce dar a pregătit pentru premier, a spus: ”Este o surpriză”. De altfel, conform unor surse din PSD, femeile social-democrate, alături de premier, s-au adunat joi seară la un restaurant din București, întâlnire cu prilejul căreia au sărbătorit-o pe Viorica Dăncilă.

Ședința de duminică a PSD a avut ca temă subiectele: amnistie și grațiere

Cât despre ședința PSD de duminică, Florin Iordache a anunțat tema acesteia. Politicianul a declarat, vineri, că, din punctul acestuia de vedere, ar trebui un moment zero în care să se discute despre amnistie și grațiere. Mai mult, acesta a subliniat că a fost inițiatorul unei astfel de legi în Parlament.Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!

După CEx vom vedea dacă se discută sau nu. Eu vă spun după CEx. Nu ştiu acum ce se va discuta. În acest moment sunt mai multe proiecte. Eu nu am văzut în CEx în acest moment discuţia despre o ordonanţă pe amnistie şi graţiere. (…) Fără îndoială, în CEx se poate discuta orice fel de problemă, fie că discutăm de legea pensiilor, fie că discutăm de o astfel de ordonanţă”, a spus Iordache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×