Cum se menţine tânără şi frumoasă Oana Cuzino. „Apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice”

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
03/02/2020, 15:06
Cum se menţine tânără şi frumoasă Oana Cuzino. „Apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice” GALERIE FOTO
Cum se menţine tînără şi frumoasă Oana Cuzino. Sursa foto: libertatea.ro

Oana Cuzino, vedetă TV, dar medic geriatru de profesie, se menţine tânără şi frumoasă la 48 de ani. Prezentatoarea celebrei emisiuni „Ce se întâmplă, doctore”este foarte atentă la ce mănâncă, merge la sală şi apelează la anumite tratamente de înfrumuseţare.

Cum se menţine tânără şi frumoasă Oana Cuzino

Oana Cuzino arată exact ca acum 18 ani când a apărut prima dată la televiziune, scrie libertatea.ro. Pe lângă alimentaţia corectă şi sport, prezentatoarea TV a dezvăluit motivul pentru care arată aşa de tânără, suplimentele.

Eu cred în suplimentele care îți asigură sănătatea și frumusețea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice invazive.

Oana Cuzino: metodele antiaging holistice mult mai eficiente și interesante

Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică și am învățat mult despre aceste proceduri, dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care folosește anumite substanțe pentru o anumită problemă.

Pentru mine, personal, intervențiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opțiune, cred mai degrabă în alte modalități antiaging holistice mult mai eficiente și interesante”, a declarat Oana Cuzino.

Prezentatoarea TV nu își arată vârsta, iar acest lucru se datorează preocupării constante pentru sănătate, dar și pentru aspectul fizic. „Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva, nu mi-ar aduce nimic în plus”, a adăugat ea.

Oana Cuzino a fost născută pe 20 iunie 1971. Vedeta TV a absolvit facultatea de medicină Carol Davila din Bucureşti, devenidn medic geriatru în anul 2000. De asemenea, Oana Cuzino a debutat în presă în anul 1998. A început ca ziaristă la ziarul „Naţional”. Între timp, Oana Cuzino a colaborat şi cu ziarul Gardianul. Debutul în TV a avut loc în anul 1999. Debutul în televiziune a avut loc în 1999 la TVR 1. În anul 2006, Oana Cuzino a devenit directorul editorial al mărcii „Ce se întâmplă, doctore”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×