Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan, Oana Roman, Anca Serea și Daniela Gyorfi la petrecerea Viva FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 13:13
Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan, Oana Roman, Anca Serea și Daniela Gyorfi la petrecerea Viva FOTO GALERIE FOTO
Vedetele au avut apariții spectaculoase la petrecerea Viva!. Sursa foto: Viva!

Revista Viva! a împlinit 20 de ani, și, în mod tradițional, cele mai cunoscute vedete din România și-au etalat ținutele sexy la petrecerea despre care scrie toată lumea. De departe, cea mai tare prezență a fost a impresarei Anamaria Prodan, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Soția lui Laurențiu Reghecampf a avut o ținută transparentă și o coafură inedită, dar nu a fost singura care a surprins.

Vedetele au purtat ținute strălucitoare la petrecerea Viva!

La party-ul Viva! au participat, printre altele, Anca Serea, Oana Roman și Daniela Gyorfi. Serea a venit pe covorul roșu afișându-și burtica de gravidă. Vedeta este în a șaptea lună de sarcină și a dat dovadă de un tonus pozitiv și de o poftă de viață incredibile, semn că îi priește sarcina din plin.

Covorul roșu de la petrecerea Viva! a fost marcat și anul acesta de rochii strălucitoare, oaspeți care au furat privirile presei și multă șampanie pentru crema mondenă. Așa cum spuneam, printre prezențele remarcabile a fost cea a celebrei Anamaria Prodan. Vedeta a pășit în petrecerea cu ștaif într-o rochie transparentă și a optat pentru un machiaj natural și părul prins în coadă.

Iulia Vântur, apariție de senzație pe covorul roșu la Viva! party. Sursa foto: VIVA!

Iulia Vântur a vorbit despre dorul de casă

La party a venit și Iulia Vântur, care a vorbit despre viața ei în India și dorul de casă. Întrebată ce îi lipsește cel mai tare în India, fosta vedetă PRO TV a spus, amuzată, că pufuleții. Mama eu îi trimite des pufarine și pufuleți, iar ultima oară când s-a văzut cu ea, la Dubai, aceasta i-a oferit un geamantan plin cu delicii pe care doar în România le găsești.

”Mă întâlnesc cu foști colegi și mă bucur să-i revăd că nu i-am mai văzut de multă vreme. Petrecerea Viva este un prilej foarte bun de a revedea prieteni dragi dar și colegi. Mă bucur să fiu aici. Ieri (n.r. marți) am venit în țară și văd că am nimeri foarte bine”, a mărturisit Iulia Vântur, pe covorul roșu, pentru cei de la Viva!.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×