Cum s-au cunoscut Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita artistului cu 23 de ani mai tânără

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
22/11/2018, 11:32
Cum s-au cunoscut Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita artistului cu 23 de ani mai tânără GALERIE FOTO
Cum s-au cunoscut Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita artistului cu 23 de ani mai tânără

Cum a cunoscut-o Gheorghe Turda pe Nicoleta Voicu, tânăra sa iubită!  Între cei doi există o diferență de vârstă de 23 de ani. Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, s-a îndrăgostit nebunește de Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani. Acesta și-a dus iubita să-i cunoască familia: „De curând am fost la Săpânţa, tot acasă e mai frumos. Am fost împreună de vreo 2-3 ori acolo”, spune cântăreţul Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu a fost primită cu brațele deschise de către familia lui Gheorghe Turda„Prima întâlnire a fost emoţionantă. Sunt foarte fericită că am empatizat unii cu ceilalţi şi nu a fost ceva forţat, de acceptare sau să ne obişnuim în timp”, a mărturisit Nicoleta, iubita lui Gheorghe Turda, la Pro tv.

Cum s-au cunoscut Nicoleta Voicu și Gheroghe Turda

Nicoleta Voicu a povestit despre cum l-a cunoscut pe îndrăgitul cântăreț de muzică populară. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, iar din luna ianuarie (a.c.) lucrurile au început să fie mai serioase „Ne-am întâlnit cu mulţi ani în urmă, prin prisma meseriei. Din ianuarie am dat curs unor mesaje şi telefoane, ne-am văzut mai des să ne cunoaştem mai bine. Deja locuim împreună, sunt o femeie hotărâtă. Trebuie să ţii cont de tine şi ce îţi doreşi tu”, a declarat Nicoleta Voicu despre relația cu Gheorghe Turda,  la Pro tv.

Gheorghe Turda a învins cancerul

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita sa cu 23 de ani mai tânără.
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita sa cu 23 de ani mai tânără.

Gheorghe Turda s-a luptat cu o boală necruțătoare, însă a reușit să o învingă! Îndrăgitul interpret de muzică populară a trecut prin momente cumplite: „M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor și în metoda folosită de dânsa, tehnica Mohs. De la programare până la operație a durat o săptămână. Am trecut peste această fază. Dumnezeu ne-a ajutat”

„Nu m-am speriat. Am primit cu optimism rezolvarea acestei situații în care am intrat. Noi, persoanele cu ochii albaștri și tenul deschis, suntem predispuse la așa ceva. Recunosc și că am fost puțin neglijent, doritor să stau la soare mai mult decât trebuie. Am fost trei zile în luna august pe Litoral şi am luat soarele cu toptanul. Pielea închisă la culoarea deschisă a ochilor dă foarte bine, dar am tras!”, a mai adăugat cântărețul de muzică populară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×