Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Nicolae la reînhumarea Reginei Mamă. Galerie FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 18:27
Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Nicolae la reînhumarea Reginei Mamă. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum s-a îmbrăcat Alina, soția principelul Nicolae, la reînhumarea Reginei-mamă Elena *foto: adevărul.ro

Reînhumarea Reginei – mamă Elena a fost de departe evenimentul anului pentru Regalitatea românăească. La evenimentele de la Curtea de Argeș a participat și Nicholas Medforth – Mills, fostul „principe Nicolae”, alături de soția sa, Alina. Cei doi au fost primiți în urale de simpatizații monarhiei românești care s-au arătat mari susținători ai lui Nicolae și al reinstituirii sale în ordinea dinastică a coroanei române.

Cum a fost îmbrăcată Alina, soția principelui Nicolae, la reînhumarea Reginei-mamă

Alina de Roumanie a fost prezentă la brațui soțului său și a fost îmbrăcată sobru, în haine negre, cu o bluză gri pe deasupra. Soțul ei a venit îmbrăcat la costum, asortat cu o cravată neagră. Cei doi au avut parte de o primire excelentă din partea celor prezenți la noua Necropolă Regală de la Curtea de Argeș.

Când cuplul Nicolae – Alina a ieșit, zeci de oameni au strigat „Regele Nicolae”, spre bucuria fostului principe. Cei doi au mers apoi să se reculeagă la mormintele familiei regale, pentru ca apoi, după un sfert de oră, sute de oameni care îi așteptau să înceapă să aplaude.

Cum s-a îmbrăcat Alina, soția principelul Nicolae, la reînhumarea Reginei-mamă Elena
Cum s-a îmbrăcat Alina, soția principelul Nicolae, la reînhumarea Reginei-mamă Elena *foto: adevarul.ro

Principele Nicolae, primit în uralele mulțimii la Curtea de Argeș

„Să urcaţi pe tron! Sunteţi o speranţă pentru România!”, i-a urat o bătrână fostului principe Nicolae, arată adevarul.ro. El a stat apoi o jumătate de oră cu oamenii prezenți, timp în care a făcut sute de poze cu cei care îl așteptau. „Ne-am bucura să ajungeţi preşedinte”, i-a spus o femeie din Piteşti fostul principe.

Întrebat dacă faptul că a fost împreună cu reprezentanţii Familiei Regale la funeralii este un semn de reconciliere, fostul principe Nicolae a spus: „M-am bucurat că am fost împreună cu toţii”. „Este o mare bucurie că sunteţi aici printre noi”, i-au spus mai mulţi elevi fostului principe, care a făcut o adevărată baie de mulţime după ce a ieşit din curtea mănăstirii Curtea de Argeş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×