Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Soţia preşedintelui, la fel de elegantă ca Melania Trump

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/12/2019, 23:28
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Soţia preşedintelui, la fel de elegantă ca Melania Trump GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, la fel de elegantă ca Melania Trump. Sursa foto: digi24.ro

Nici nu și-a luat bine în primire noul mandat la Palatul Cotroceni, că președintele Klaus Iohannis a și plecat în prima deplasare externă de după alegeri. Însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, șeful statului a fost prezent marți, 3 decembrie la Palatul Buckingham, pentru a lua parte la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea liderilor politici care participă la reuniunea NATO. Cum prima doamnă impresionează de fiecare dată prin ținutele pentru care optează, acest eveniment nu face nici el excepție.

Carmen Iohannis, la fel de elegantă ca Melania Trump la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a

 

Pentru întâlnirea cu Regina Angliei, Carmen Iohannis a purtat o rochie fluidă de un albastru regal, căreia i-a accesorizat o pereche de pantofi, dar și o poșetă în nuanțe de roz pal. Ținuta a întors toate privirile și, în plus, nu puțini cei care au susținut că soția președintelui României a fost la fel de elegantă ca Melania Trump, partenera de viață a șefului de stat american.

Klaus Iohannis are un program aglomerat la acest summit. Potrivit Digi 24, președintele a fost invitat miercuri la un dejun de lucru găzduit de liderul de la Casa Abă, care i-a chemat la discuții doar pe reprezentanții statelor ce au alocat 2% din buget pentru Apărare, pragul minim de finanțare a armatei asupra căruia acesta a insistat în nenumărate rânduri, ajungând chiar și la amenințări.

VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Klaus Iohannis a anunțat obiectivele României pentru reuniunea NATO

De asemenea, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a stabilit, săptămâna trecută, obiectivele României pentru reuniunea NATO  de marți. Acestea au fost anunțate de președintele Iohannis, printr-o declarație de presă susținută la finalul ședinței CSAT.

Am stabilit obiectivele României pentru acea şedinţă a NATO. (…) Vom sublinia două lucruri. Vom reitera importanţa Mării Negre pentru NATO, Flancul estic şi România.

O a doua temă este că România este în continuare hotărâtă să aloce 2% din PIB pentru Apărare. În rest, eu sunt un adept al unei alianţe NATO puternice şi voi reitera importanţa unei abordări care duce la o Alianţă puternică şi unită”,a  declarat șeful statului.

Evenimentele de marţi de la Londra au început printr-un mic dejun de lucru între Trump şi Stoltenberg. Ulterior, preşedintele american s-a întâlnit cu omologul său francez, Emmanuel Macron.

În marja summitului este programată și o discuţie între Macron, Merkel, Boris Johnson şi Recep Erdogan, cu privire la evenimentele din Siria. Discuţiile oficiale vor începe abia miercuri, când este programată o reuniune de aproximativ trei ore într-un complex de golf de lângă capitala Angliei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×