Cum o cheamă, de fapt, pe Anna Lesko. Numele din buletin al frumoasei cântărețe este greu de pronunțat

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 10:14
Cum o cheamă, de fapt, pe Anna Lesko. Numele din buletin al frumoasei cântărețe este greu de pronunțat GALERIE FOTO
Anna Lesko are un nume greu de pronunțat. Sursa foto: Instagram

Anna Lesko este una dintre cele mai adulate cântărețe de la noi, însă puțini știu, de pildă, cum o cheamă în realitate. Artista care astăzi împlinește 41 de ani s-a născut la Chișinău, Republica Moldova, și are origini ruso-ucrainiene.

Pentru a vedea imagini cu sexy-cântăreața, accesează galeria foto a articolului.

Anna Lesko, nume de ucraineancă

Numele din buletin al vedetei este greu de pronunțat pentru cei care nu sunt familiarizați cu rusa sau ucraineana. În actul de identitate ale cântăreței sunt trecute trei nume.

Primul este cel mai ușor de pronunțate. Prenumele Anna este folosit și în România, însă celelalte nume sunt greu de rostit.

Anna nu doar cântă, ci și pictează

Așadar, pe Anna Lesko o cheamă Anna Stepvania Lyzhcko. Acesta e și motivul pentru care artista a ales să îl prescurteze în Lesko, drept nume de scenă.

Anna Lesko s-a născut pe 10 ianuarie 1979 la Chișinău și este pe lângă cântăreață și pictoriță. A ajuns prima oară în țara noastră la vârsta de 17 ani, după care a decis să se stabilească aici.

A debutat în anii 2000 cu o serie de hituri precum „Ard în flăcări”. Albumul „Inseparabili” a fost unul din cele mai mari succese comerciale de la acea vreme, solista fiind recompensată cu un disc de aur pentru vânzări.

A scos apoi alte două albume care s-au bucurat și ele de succes: „Ispita” și „Pentru tine”. Printre șlagărele ceva mai recente lansate de vedetă se numără „Balalaika” și „In my bedroom”.

Anna Lesko a cochetat de-a lungul vieții și cu pictura. Muziciana a fost consiliată de unul din cei mai mari artiști în domeniu, Sabin Bălașa.

O parte din picturile realizate de cântăreața de origine ucraineană au fost expuse la Muzeul Național de Artă al României.

Vedeta face parte din primul mare val de artiști basarabeni, alături de O-Zone, Cleopatra și Pavel Stratan, care a cucerit publicul român. A urmat un al doilea val după mai bine de zece ani din care fac parte acum Irina Rimes, Carla s Dreams și The Motans.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×