Cum mai arată Daciana Sârbu, soția lui Ponta, la 41 de ani

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/09/2018, 11:07
Cum mai arată Daciana Sârbu, soția lui Ponta, la 41 de ani GALERIE FOTO
Cum mai este Daciana Sârbu, soția lui Ponta, după conflictul cu PSD

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, în vârstă de 41 de ani, arată impecabil! Daciana știe să își pună în valoare calitățile fizice, iar la fiecare apariție în public aceasta arată superb. Are un corp frumos și armonios, iar acest lucru l-am putut observa cu toții atunci când a pozat cu steagul Uniunii Europene. Pictorialul a fost unul mega-provocator, deoarece politiciana părea că nu poartă lenjerie intimă pe sub drapel.

La 41 de ani, Daciana Sârbu arată demențial

Pictorialul a fost unul mega-provocator, deoarece politiciana părea că nu poartă lenjerie intimă pe sub drapel.

Daciana Sârbu a avut nu de mult un conflict cu partidul PSD. Soțul său, Victor Ponta, a spus mai multe chiar și după acesta a fost acuzat de trădare. Mulți cetățeni s-au trezit turmentați de rebeliunea pe care a avut-o europarlamentarul PSD în interiorul guvernului.

După ce toți parlamentarii au votat conform liniei politice, în martie, Daciana Sârbu a insitat să nu facă acest lucru.

Daciana Sârbu, conflict cu guvernul

În luna martie a acestui an, europarlamentarul Daciana Sârbu, a avut un act de rebeliune în interiorul guvernului PSD. Toată linia politică a europarlamentarilor PSD a fost să voteze împotriva activării Articolului 7 pentru Polonia. Se pare că toți parlamentarii s-au pus de acord cu aceasta, mai puțin soția lui Victor Ponta. Un alt europarlamentar ia fost alături în decizie Dacianei Sărbu, anume Cătălin Ivan, care a votat în conformitate cu linia socialiștilor europeni, adică pentru activarea aricolului 7.

Citește și: Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Citește și: 9 filme online de dragoste. Trebuie sa le vezi cu persoana iubita!

Ce semnifică votul contrar restului europarlamentarilor?

Unii sunt de părere că gestul politic înfăptuit de soția lui Victor Ponta ar avea alte semnificații decâr ceea ce a ieșit la vedere pe supreafață. Daciana Sârbu este soția unui fost lider PSD. Acesta a fost exclus din partid și a pornit un proiect politic nou. Cele spuse în interiorul guvernului PSD sunt că Daciana Sârbu ar încerca să meargă pe același făgași ca soțul său. Însă există doar o chestiune de timp până când europarlamentarul va urma ocale separată de cea al guvernului PSD.

 Ce părere are Victor Ponta despre decizia soției?

Ieșirea Dacianei Sărbu din linia politică a guvernului PSD în urma votului a adus multe replici. Victor Ponta, fost lider PSD, și-a spus părerea despre cele întâmplate. ”Se simte extraordinar, este singura care nu a fost umilită să semneze scrisori de apreciere pentru Dăncilă, a scris soțul acesteia pe o rețea de socializare. Mulți cetățeni și susținători ai guvernului au sărit să o judece și să o condamne pentru trădare. ‘Ai obrazul la fel de gros precum era și a lui Băsescu ! Nu știu cum se simte Daciana, în mijlocul colegilor, care merg la Bruxelles !!!!?’, a fost unul din comentariile internauților.

Se simte extraordinar pentru că este singura care nu a fost umilită să semneze scrisori de apreciere’ pentru Dăncilă / și singura care nu semnează ca niște orbi comunicatele mizerabile pe care le scriu consilierii lui Dragnea la Kiseleff/ sș singura care spune și public ceea ce gândesc toți dar nu au curaj !!! Deci e fff bine. Am crezut prea mult în ideea unității Partidului’ și in principiul de a-i ține pe toți înăuntru ( indiferent dacă sunt buni sau rai)! Cred că am învățat ceva important în acești 3 ani de desert politic’ și nu o să repet greșelile anterioare!’, a răspuns replicii soțul Dacianei Sârbu.

Cum vede situația președintele PSD?

În urma celor întâmplate, Liviu Dragnea s-a declarat profund intrigat de această situație. ‘O atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului’, a acuzat Liviu Dragnea. Acesta crede cu tărie că toate se îndreaptă spre o mișcare ce are ca scop strict crearea unui grup nou parlamentar ProRomânie. Acest pardit fondat de fostul lider PSD, Victor Ponta și fostul lider ALDE, Daniel Constantin. Mișcarea înfăptuită de Daciana Sârbu, acoperindu-l pe soțul său, a fost văzută de președintele guvernului PSD ca fiind ‘o atitudine de șobolan’. Acesta crezânt extrem de tare că toate se îndreaptă spre Victor Ponta, care se gândește să strângă social-democrați de partea sa.

„Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a declarat președintele PSD, Livriu Dragnea, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×