Cum influențează ploaia de stele de azi, Perseidele, zodiile. Concluziile astrologilor

Dan Suta   
în Horoscop
12/08/2019, 09:18
Cum influențează ploaia de stele de azi, Perseidele, zodiile. Concluziile astrologilor
Cum influențeză perseidele zodiile? Sursa foto: Conscious Reminder

Ploaia de meteori Perseidele, vizibilă în această seară (12 spre 13 august 2019), după ora 22:00 vine cu schimbări fundamentale pentru multe semne zodiacale. Conform astrologilor din lumea întreagă, ploile de meteori îi avantajează în special pe lunaticii zodiacului, pe cei extrem de visători, dar și pe cei muncitori.

Cum influențează, așadar, Perseidele zodiile?

Întrucât vorbim despre o ploaie de stele, zodiile care vor avea parte de cele mai multe și benefice schimbări sunt cele de aer și de pământ. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor avea parte de o serie de momente importante din punct de vedere profesional. Gemenii fac reconfigurări de traseu bine inspirate, în timp ce Balanțele primesc niște daruri atât de frumoase încât se emoționează. Vărsătorii au, de mâine începând, o perioadă bună călătoriilor.

Cât despre zodiile de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn – acestea capătă niște energii nemaisimțite. Energia lor vibrațională va crește și vor avea mai multă inspirație de la noapte începând pentru toate lucrurile de care vor să se apuce și de pe urma cărora vor rezultate. Fecioarele sunt cele mai avantajate dintre zodiile de pământ.

perseide zodii
Racii vor avea o perioadă de trei zile dificilă. Sursa foto: space.com

Racii și Peștii trec printr-o perioadă extrem de complicată

Cât despre ceilalți nativi, vin vești bune și pentru ei. Racii trec printr-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional. Simt că le este invadat cumva spațiul intim, că există persoane care se bagă într-o prietenie sau o relație pe care o au. Scorpionii o țin într-o petrecere și vor fi înconjurați de persoane cu totul deosebite. Sunt cei mai răsfățați și apreciați. Peștii au și ei o perioadă mai grea. Nu vor fi tocmai în apele lor.

Apoi, Berbecii, acești nativi de foc extrem de vulcanici, vor fi extrem de indeciși cu privire la anumite lucruri pe care trebuie să le ducă la capăt. Leii devin romantici, iar Perseidele aduc pentru aceste zodii momente de neuitat alături de persoana iubită sau chiar… un partener de viață! Săgetătorii își regăsesc echilibrul emoțional și liniștea de care aveau nevoie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×