Cum au petrecut vedetele ziua de Crăciun. Fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare. GALERIE FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
25/12/2019, 18:55
Cum au petrecut vedetele ziua de Crăciun. Fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Cum au petrecut vedetele ziua de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com

Crăciunul este una dintre cele mai iubite și așteptate sărbători de peste an, iar vedetele nu fac rabat de la această tradiție. Foarte multe cântărețe, actrițe sau prezentatoare TV au împărtășit cu fanii fotografii și urări cu ocazia venirii pe lume a Mântuitorului Isus Hristos.

Vedetele au petrecut Crăciunului, acasă, în sânul familiei

Cunoscuta afirmație „De Crăciun toate drumurile duc acasă” s-a potrivit mănușă multor vedete din showbiz-ul autohton. Printre personalitățile din România care au petrecut venirea lui Moș Crăciun și nașterea Domnului acasă se numără Andreea Bălan, Anca Sînă Serea, Smiley, Andreea Bănică sau Sore. VEZI GALERIA FOTO

Vedetele nu și-au uitat fanii și au ținut să le transmită mesaje și urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spre exemplu, Andra a postat o fotografie alături de familia sa și Moș Crăciun la Câmpia Turzii. Imaginea este însoțită de următorul mesaj:

„De Crăciun, vă urez să fiți cu sufletul împăcat, să vă cereți iertare de la cei cărora le-ați greșit, să le mărturisiți sentimentele celor pe care îi iubiți. Să fiți alături de cei care vă fac să zâmbiți și vă sunt alături la bine, dar și la rău. Crăciun fericit!”, a scris cântăreața pe contul de Instagram.

Ilinca Vandici, mesaj impresionant pe rețelele de socializare

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D a scris pe contul de Instagram că l-a așteptat pe Moș Crăciun cu sufletul la gură, mai ceva ca un copil mic. Ilinca Vandici mărturisește că se roagă să nu uităm să rămânem mereu copii și să fim mereu înconjurați de inocența pură a copilăriei.

„Moșule, vii? Te-am așteptat ani la rând, însă ca acum parca niciodată… Pentru mine nu vreau nimic, am primit deja cel mai frumos cadou din viața, pe Zian, și îmi e de ajuns! ??

Vreau să te rog însă să îți lași magia peste oamenii mari, să nu uite să rămână copii, peste copii să se ne înconjoare mereu cu inocența lor pura și peste TIMP… 

Să se oprească din când în când să ne dea răgaz să ne bucurăm, să fim mai buni, mai calzi, mai umani! ❤️ Îți mulțumesc, Moșule! Cu drag, eu! Om mare cu suflet de copil!”, a scris Ilinca Vandici.

Cântăreața Alina Eremia și-a petrecut Crăciunul tot în familie și a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini alături de fratele ei, Mircea Eremia. „Crăciun fericit alături de oamenii care vă fac sufletul să zâmbească!”, a scris artista în dreptul pozei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×