Cum au ajuns Cornelia și Lupu Rednic de la sărăcie la mașină de 80.000 de euro: „Am fost nişte oameni simpli”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
17/04/2019, 13:42
Cum au ajuns Cornelia și Lupu Rednic de la sărăcie la mașină de 80.000 de euro: „Am fost nişte oameni simpli” GALERIE FOTO
Cornelia şi Lupu Rednic, cei doi cunoscuţi artişti, povestesc despre viaţa lor

Cornelia şi Lupu Rednic au fost oameni, simpli, săraci, la începutul carierei lor, după cum chiar ei povestesc. Acum, tot simpli sunt, însă conturile din bancă s-au majorat substanţial. În ciuda veniturilor uriaşe, cei doi artişti recunosc că au plecat de jos şi că au avut foarte multe neajunsuri.

Cornelia şi Lupu Rednic, de la sărăcie la maşini de zeci de mii de euro

Povestea de viaţă a Corneliei Rednic este cu atât mai înduioşătoare cu cât s-a lăsat de şcoală atunci când şi-a întâlnit soţul, însă atunci a realizat că trebuie să se întoarcă din nou la învăţat şi a făcut-o.

„Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci. Eu după clasa a X-a am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, povesteşte Cornelia Rednic.

Cornelia şi Lupu Rednic, fotografiaţi în casă la ei, după ce au gătit împreună
Cornelia şi Lupu Rednic, fotografiaţi în casă la ei, după ce au gătit împreună

Lupu Rednic recunoaşte că a pornit de la munca de jos

Soţul Corneliei Rednic a renunţat la şcoală, după gimnaziu. A preferat să meargă la muncă, transporta porumb, sfeclă şi furajeră cu calul şi căruţa. S-a mutat de acasă şi nu s-a mai uitat înapoi. “În 1985, am terminat clasa a VIII-a şi am plecat la Arad, localitatea Nădlac, unde munceam cu caii şi căruţa. Transportam porumb, sfeclă de zahăr şi furajeră”, povesteşte Lupu Rednic.

“Acasă, provin dintr-o familie de oameni gospodari şi credincioşi. (…). La 14 ani am fost la defrişat de păduri prin ţară, la drenuri. Mama m-a făcut la 42 de ani. Mama n-a avut nicio clasă, dar foarte deşteaptă. A zis că se descurcă ea. Mama nu a vrut să dea terenul pentru colectivizare şi statul a acţionat în instanţă şi a condamnat-o pe mama la doi ani de închisoare. Apoi am intrat eu în Poliţie. Ei nu i-a plăcut niciodată că am fost poliţist. Când a venit cel care a arestat-o pe mama, mi-a zis că parcă îşi aminteşte cum stăteam în braţe. Mama avea o educaţie aparte, nu ştiu dacă un profesor te poate învăţa aşa ceva. (…). Am mers pe obiceiul de la ţară”, a mai povestit Lupu Rednic, artistul care conduce acum un bolid de zeci de mii de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×