Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș, la prima ediție Românii au Talent din 2011 de la PRO TV! Stai să o vezi pe Andra

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 21:25
Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș, la prima ediție Românii au Talent din 2011 de la PRO TV! Stai să o vezi pe Andra GALERIE FOTO
Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș , în 2011, la primul sezon al emisiunii Românii au Talent!

Prima ediție a show-ului Românii au Talent a fost pe 18 februarie 2011. Smiley și Pavel Bartoș sunt vizibil schimbați de la primul sezon până acum. Proiectul este înfăptuit pe baza sow-ului Got Talent a fiecărei țări. Programul de televiziune este tip concurs și este dezvoltat de compania Simco Limited, din Marea Britanie.

Producătorii i-au ales încă de la început pe Smiley și pe Pavel Bartoș drept gazdele emisiunii. Așadar, din 2011 până acum, cei doi au fost alături de fiecare concurent și la bine, dar și la greu.

Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în 2011, la prima ediție Românii au Talent!

Smiley și Pavel Bartoș au fost încă din prima ediție a show-ului alături de jurați și de cei care au decis să-și încerce norocul pe scena Românii au Talent. Cunoscutele vedete au făcut o treabă atât de bună încât producătorii au decis să îi păstreze chiar și până n sezonul 9. Cei doi au făcut o echipă de excepție, Pavel Bartoș a adus încă de la prima ediție dispoziție bună și a cucerit lumea cu carisma lui, iar Smiley a înțeles fiecare emoție a celor veniți pe scenă cu sufletul lui de artist.

Smiley și Pavel Bartoș la prima ediție Românii au Talent, din 2011
Smiley și Pavel Bartoș la prima ediție Românii au Talent, din 2011

„‘Înainte să mă înscriu la concurs eram într-un mini studio pe care îl improvisasem în Focşani şi am auzit de preselecţii la radio. Am mers la o sală de internet şi m-am înscris, iar la scurt timp am fost contactat şi chemat să particip la concurs.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre la prima ediție din 2011 a show-ului Românii au Talent
Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre la prima ediție din 2011 a show-ului Românii au Talent

Odată intrat în acest joc, aşteptările au fost destul de mari şi, fiind un puşti nepregătit pentru un nivel destul de complex, dezamăgirile nu au întârziat să apară. Am fost dezamăgit de anumite persoane care, pe drumul lor către succes, au uitat să fie oameni.”, a  spus primul câștigător al ediției din 2011 a emisiunii Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×