Cum arăta Vlăduța Lupău la 20 de ani! Artista avea mici probleme cu dantura

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2020, 11:51
Cum arăta Vlăduța Lupău la 20 de ani! Artista avea mici probleme cu dantura
Vlăduța Lupău este acum o adevărată bombă sexy. Nu arăta, însă, așa pe când avea 20 de ani. Sursa foto: Instagram

Este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară ale noului val și se bucură de succes în mediul online, unde are mii de urmăritori care o admiră atât pentru calitățile vocale, cât și pentru felul în care arată. Puțină lume știe, însă, că Vlăduța Lupău nu a fost dintotdeauna o „femeie fatală”, cum o numesc fanii de fiecare dată când tânăra are grijă să îi răsfețe cu fotografii în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vlăduța Lupău la 20 de ani. Avea câteva kilograme în plus și mici probleme cu dantura

Pe când avea doar 20 de ani și bătea timidă la porțile afirmării, Vlăduța avea un look total diferit față de cel cu care suntem obișnuiți. Privind clipurile video de la acea vreme, putem spune că transformarea este absolut incredibilă.

Vlăduța Lupău, de nerecunoscut. Așa arăta la 20 de ani. Sursa foto: captură Favorit TV
Vlăduța Lupău, de nerecunoscut. Așa arăta la 20 de ani. Sursa foto: captură Favorit TV

În imagini se poate observa cum artista, prezentă în studioul unui post de televiziune dedicat fanilor muzicii populare, reușește să facă o impresie cât se poate de bună pe plan muzical, stârnind admirația interpreților consacrați, însă are unele mici „restanțe” când vine vorba despre înfățișare.

Mică de statură, cu o față rotundă, câteva kilograme în plus față de cum o știm, dar și cu o mică problemă în ceea ce privește dantura, așa apărea Vlăduța Lupău pe micul ecran în urmă cu aproximativ opt ani.

Este căsătorită cu un fotbalist de la CFR Cluj

Mai precis, tinerei îi lipsea un dinte din partea stângă, detaliu ce nu putea trece neobservat, mai ales când vorbim despre un solist vocal. Acum, însă, lucrurile stau cu totul altfel, pentru că Vlăduța afișează un zâmbet perfect, iar aspectul ei stârnește admirația tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cât despre viața profesională, trebuie spus că artista are toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită. Asta pentru că are alături un soț devotat care nu se dă în lături de la nimic pentru a-i satisface persoanei iubite orice capriciu, mai ales că dispune de toate resursele financiare.

Adrian Rus, fiul lui Toma Rus, fost chestor de poliție și secretar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lotul campioanei en-titre, CFR Cluj.

Chiar dacă deocamdată nu intră în calculele antrenorului Dan Petrescu, portarul a avut evoluții impresionante la echipele din eșaloanele inferioare unde a fost împrumutat de ardeleni, stârnind interesul Rapidului.

De altfel, Daniel Pancu a insistat în această iarnă pentru transferul lui Rus, convins că goalkeeper-ul este soluția ideală pentru buturile giuleștenilor, mai ales că se încadrează în condițiile impuse de regula under 21. Mutarea nu s-a mai concretizat, astfel că tânărul  a rămas în lotul campioanei, unde se luptă pentru postul de titular cu Arlauskis și Sandomierski.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×