Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie! Imaginile cu interpreta de muzică populară, pe o rețea de socializare

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
06/01/2020, 14:14
Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie! Imaginile cu interpreta de muzică populară, pe o rețea de socializare GALERIE FOTO
Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România, însă nu ați văzut cum arată în costum de baie! Bărbații care nu au ascultat niciodată muzică populară devin fani înrăiți, după ce o văd pe Vlăduța Lupău interpretând o doină.

Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie

Pe lângă faptul că arată senzațional, Vlăduța Lupău are și un glas superb, foarte apreciat. De aceea este mereu ocupată și are cântări prin toată țara. Ei bine, Vlăduța Lupău a reușit să-și ia un binmeritat concediu.

Vlăduța Lupău și-a luat soțul, pe Adrian Rus, și au plecat în vacanță, după toată agitația din timpul sărbătorilor de iarnă, când vedeta a fost extrem de ocupată cu spectacole.

Vlăduța Lupău, vacanță la soare împreună cu soțul său

Cei doi au ales o destinație însorită, după cum se vede în pozele postate de Vlăduța pe rețelele de socializare. Aceasta apare în fotografiile respective în costum de baie, cu soarele care îi mângâie trupul perfect.

Prietenii ei virtuali au înnebunit când au văzut pozele și mulți au recunoscut că așteaptă de foarte mult timp fotografii cu Vlăduța Lupău în costum de baie!

Costumul de baie pică turnat pe trupul perfect al interpretei de muzică populară, pozele depăşind peste 40.000 de mii de aprecieri.

Vlăduţa Lupău are o căsnicie foarte frumoasă alături de Adrian Rus, omul de care s-a îndrăgostit la un concert. Mai mult, bruneta are planuri mari de viitor, mai ales când vine vorba de copii. „Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta”, declara vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×