Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 11 de ani de la moartea marelui actor

în Stiri mondene
10/10/2018, 22:59
Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 11 de ani de la moartea marelui actor GALERIE FOTO
Văduva lui Adrian Pintea, Lavinia, s-a transformat total, la 11 ani de la moartea actorului

Lavinia Pintea, văduva lui Adrian Pintea s-a schimbat mult și nu mai arată așa cum o știam cu toții la brațul marelui actor, până în 2007. Deși a suferit enorm când soțul ei  părăsea această lume la numai 52 de ani, Lavinia Pintea Tatomir a reuțit să depășească acele momente.

Din 2014, Lavinia s-a căsătorit cu Laurențiu Cârstea, un medic din Craiova. Cei doi par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, parcă o recompensă la atâta suferință îndurată de văduva lui Adrian Pintea. Ce i-a uimit pe toți a fost faptul că Lavinia s-a schimbat față de perioada în care era soția lui Adrian pintea: a întinerit, a slăbit și pare alt om.

Văduva lui Adrian Pintea s-a schimbat total

Lavinia are 38 de ani, însă pentru ea, în loc să treacă timpul, acesta parcă a întinerit-o mai mult. Văduva lui Adrian Pintea a slăbit, este mereu cu zâmbetul pe buze și foarte multă lume din jurul ei o iubește nespus, asta fiind lesne de înțeles din mesajele pe care oamenii i le lasă pe rețelele de socializare.

Lavinia este medic psihiatru și este cunoscută și pentru puterile ei mai puțin obișnuite. Chiar Adrian Pintea a filmat-o în timp ce ridica anumite obiecte doar atingându-le cu palmele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×