Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 11 de ani de la moartea marelui actor

in Stiri mondene
10/10/2018, 22:59
Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 11 de ani de la moartea marelui actor GALERIE FOTO
Văduva lui Adrian Pintea, Lavinia, s-a transformat total, la 11 ani de la moartea actorului

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Lavinia Pintea, văduva lui Adrian Pintea s-a schimbat mult și nu mai arată așa cum o știam cu toții la brațul marelui actor, până în 2007. Deși a suferit enorm când soțul ei  părăsea această lume la numai 52 de ani, Lavinia Pintea Tatomir a reuțit să depășească acele momente.

Din 2014, Lavinia s-a căsătorit cu Laurențiu Cârstea, un medic din Craiova. Cei doi par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, parcă o recompensă la atâta suferință îndurată de văduva lui Adrian Pintea. Ce i-a uimit pe toți a fost faptul că Lavinia s-a schimbat față de perioada în care era soția lui Adrian pintea: a întinerit, a slăbit și pare alt om.

Văduva lui Adrian Pintea s-a schimbat total

Lavinia are 38 de ani, însă pentru ea, în loc să treacă timpul, acesta parcă a întinerit-o mai mult. Văduva lui Adrian Pintea a slăbit, este mereu cu zâmbetul pe buze și foarte multă lume din jurul ei o iubește nespus, asta fiind lesne de înțeles din mesajele pe care oamenii i le lasă pe rețelele de socializare.

Lavinia este medic psihiatru și este cunoscută și pentru puterile ei mai puțin obișnuite. Chiar Adrian Pintea a filmat-o în timp ce ridica anumite obiecte doar atingându-le cu palmele.

Închide ×