Cum arăta Tamara Buciuceanu înainte să moară. A fost ultima ei apariție la TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 18:40
Cum arăta Tamara Buciuceanu înainte să moară. A fost ultima ei apariție la TV GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu s-a stins din viață astăzi la Spitalul Elias. Sursa foto: digi24.ro/ wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Tamara Buciuceanu a murit la vârsta de 90 de ani, iar ultima ei apariție la televizor a fost la Antena Stars, alături de George Ivașcu. Marea actriță a teatrului și filmului românesc care s-a stins din viață astăzi la Spitalul Elias, pe fondul agravării unor probleme cardiace mai vechi, a fost extrem de zâmbitoare și la fel de caldă cum o știam cu toții în apariția de la Agenția VIP.

Tamara Buciuceanu, ultima oară la Antena Stars

Actrița a urcat pe scena de la Metropolis, pentru ultima oară, în luna decembrie a anului trecut. Evenimentul la care a fost invitată i-a emoționat atât pe cei aflați în sală, cât și pe telespectatori. „Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. (…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, spusese Tamara în fața publicului, scrie cancan.ro.

„Să zicem că este un noroc, o întâlnire de suflet şi nu un spectacol. M-am simţit extraordinar şi le mulţumesc din suflet că au venit Îmi pare bine că v-am cunoscut”, i-a mărturisit Tamara lui Cristi Brancu după gala Teatrului Metropolis de anul trecut.

tamara buciuceanu
Tamara Buciuceanu, în ultima ei apariție. Sursa foto: Antena Stars

Tamara Buciuceanu a murit astăzi la Spitalul Elias

Tamara Buciuceanu a murit în această seară la Spitalul Elias, acolo unde a fost internată de urgență. Actrița a interpretat o serie de roluri importante în teatrul dramatic, teatrul de revistă, dar și operetă și televiziune și film. A avut peste 1.500 de roluri, printre care cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, film regizat de Horea Popescu.

Tamara este cunoscută și pentru rolul coanei Chirița în „Chirița din provincie”, regizat de Alexandru Dabija. Cel mai iubit personaj rămâne, de departe, profesoara Isoscel căreia i-a dat viață în filmul „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×