Cum arată spitalul deschis de Gigi Becali pentru tratarea cancerului. FOTO

Spitalul deschis de Gigi Becali pentru tratarea cancerului este situat în locul în care se aflau birourile FCSB, la Arcom. Investiția s-a ridicat la 15 milioane de euro, iar omul de afaceri susține că el este cel care plătește pentru tratamente și analize. VEZI IMAGINI CU SPITALUL ÎN GALERIA FOTO

Cum arată spitalul deschis de Gigi Becali pentru tratarea cancerului

Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, când finanțatorul FCSB anunța că totul este gratis. Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu unitatea spitalicească pe care a înființat-o. „Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali.

În perioada în care clinica era doar în stadiul de proiect, Gigi Becali mai anunța un plan: „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, spunea Becali.

Spitalul este situat în locul în care se aflau biourile FCSB, la ARCOM

Gigi Becali, investește și în fotbal

Printre afacerile pe care le derulează Gigi Becali se numără și investiția în clubul de fotbal FCSB, care a încheiat sezonul regulat în Liga 1 Betano pe locul secund, cu 49 de puncte, la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Punctele primelor 6 echipe din clasament se vor înjumătăți și vor juca în play-off în sistem tur-retur pentru a se desemna campioana României și echipele care vor juca în cupele europene.