Cum arată sora Ralucăi Bădulescu. ”Este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume”

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
28/01/2020, 17:19
Cum arată sora Ralucăi Bădulescu. ”Este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume” GALERIE FOTO
Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare Sursa foto: viva.ro

Wow, cum arată sora Ralucăi Bădulescu! Raluca Bădulescu este o prezență constantă în lumea showbizz-ului din România. Este obișnuită cu lumina reflectoarelor și adoră să fie în centrul atenției. Este prezentă la cele mai importante evenimente din lumea bună a Capitalei.

Cum arată sora Ralucăi Bădulescu

Pe cât este ea de cunoscută, pe atât de discretă este sora ei. Da, are o soră cu care seamănă foarte mult, după cum poți vedea în GALERIA FOTO! Ioana Bădulescu este psiholog și nu vrea să se afișeze deloc, mai ales la evenimente mondene. Refuză chiar și să apară în fotografiile surorii sale de pe rețelele de socializare.

Astăzi însă, nu a mai putut opune rezistență dorinței Raducăi Bădulescu și a pozat alături de sora sa. Au avut și de ce. Ioana Bădulescu și-a sărbătorit ziua de naștere, moment pentru care Raluca Bădulescu a pregătit un mesaj care a făcut-o imediat să lăcrmeze pe sora ei.

Cum arată sora Ralucăi Bădulescu
Cum arată sora Ralucăi Bădulescu

”La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp.

Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei.

La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul emoţionant al vedetei pentru sora ei mai mică.

Ioana Bădulescu este o mare iubitoare de animale. Se implică de oricâte ori este nevoie pentru salvarea unui cățeluș sau a unei pisicuțe. Are acasă mai mulți căței și o pisică, pe care îi pozează și îi face vedete pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×