Cum arată soacra Simonei Halep și cum se înțelege fostul nr 1 mondial cu mama viitorului său soț

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/12/2019, 20:32
Cum arată soacra Simonei Halep și cum se înțelege fostul nr 1 mondial cu mama viitorului său soț
Cum arată soacra Simonei Halep. Sursa foto: gsp.ro

Simona Halep a petrecut de Crăciun alături de mama soacră. Acestea au fost primele sărbători petrecute alături de iubitul său, Toni Iuruc, și mama lui. Familia Simonei Halep i-a făcut o surpriză uriașă tenismenei, atunci când la ușă a sunat colindătorul nr 1 al românilor, Ștefan Hrușcă.

Cum arată soacra Simonei Halep

Tenismena a imortalizat imediat momentul și a urcat pozele pe o rețea de socializare. Tot în mediul virtual a pus și o poză alături de mama-soacră și Ștefan Hrușcă.

Cele două sunt toate un zâmbet, ceea ce înseamnă că Simona Halep se înțelege de minune cu mama lui Toni Iuruc. Mai mult de-atât, internauții au spus chiar că cele două seamănă fizic.

Cum arată soacra Simonei Halep
Cum arată soacra Simonei Halep. Sursa foto: bzi.ro

Simona Halep seamănă cu soacra ei

„O seară de ajun de neuitat ❤️ . Crăciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurprizadelaparinti #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet @ştefan_hrusca______ #elenafrancui”, a fost mesajul Simonei Halep din dreptul postării de pe o rețea de socializare

2020 va fi un an plin de emoții pentru Simona Halep, deoarece se pare că se apropie cea mai importantă zi din viața ei. Va îmbrăca rochia de mireasă. Tenismena se va căsători cu alesul inimii sale, Toni Iuruc.

„Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a declarat un apropiat al tenismenei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×