Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dinu Iancu Sălăjanu. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/10/2019, 19:33
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dinu Iancu Sălăjanu. FOTO GALERIE FOTO
Dinu Iancu Sălăjanu are o familie frumoasă și fericită. Sursa foto: adevarul.ro

Dinu Iancu Sălăjanu este un interpret de muzică populară foarte cunoscut, cadru universitar, dar și un bărbat foarte atrăgător. Cântărețul este în atenția publică de ani de zile, dar nu același lucru se poate spune și despre partenera sa de viață. Dinu Iancu Sălăjanu are o familie fericită și este tatăl a trei copii frumoși. 

Soția lui Dinu Iancu Sălăjanu este o prezență discretă și lucrează ca medic

Dinu Iancu Sălăjanu, pe numele inițial Dinu Ianchiș, originar din Sălaj, a debutat pe scena muzicală în urmă cu foarte mulți ani. Interpretul de muzică populară arată impecabil la vârsta de 50 de ani și foarte multe femei îi fac ochi dulci, însă muzicianul are o femeie frumoasă care îl așteaptă acasă și cu care este căsătorit de 21 de ani. Dinu Iancu Sălăjanu este și tatăl a trei copii. Soția muzicianului este doctor de profesie și practică fiziokinetoterapia în cabinetul propriu dotat cu saună, spa și solar.

Dana Iancu Sălăjanu, soția cântărețului de muzică populară, este o persoană discretă și este văzută foarte rar la evenimentele mondene. În urmă cu 3 ani a acceptat să ofere un interviu scurt și a mărturisit că l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț la o nuntă unde Dinu Iancu Sălăjanu cânta, iar ea era invitată. „Aspectul fizic contează  poate la o anumită vârstă, însă pe mine m-a cucerit definitiv felul de a fi. Ne-am cunoscut la un eveniment, mai precis la o nuntă unde el cânta împreună cu orchestra, iar eu eram invitată. Sigur, o parte din anturajul meu îl cunoştea, îl mai văzuseră la alte evenimente însă eu era prima oară când îl auzeam….şi sigur îmi plăcea ce văd! Ba, eram chiar fascinată! …şi ne-am tot privit până am reuşit să facem cunoştinţă, să schimbăm numărul de telefon…să ne întâlnim, să ne plimbăm, să ne cunoaştem…şi, iată,  suntem căsătoriţi”, a povestit soția artistului, potrivit femeide10.ro.

Artistul și soția sa au împreună 3 copii
Dinu Iancu Sălăjanu și soția sa Dana sunt căsătoriți de 21 de ani. Sursa foto: cancan.ro

Dinu Iancu Sălăjanu are trei copii și a devenit ultima oară tată la vârsta de 40 de ani

Interpretul de muzică populară și frumoasa lui soție au împreună trei copii: două fete (Ana și Maria) și un băiat pe nume Luca. Soția artistului este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dana Iancu Sălăjanu recunoaște că băiețelul a fost un cadou pentru soțul ei atunci când acesta a împlinit 40 de ani.

„Copilaşii noştri reprezintă de departe cea mai mare realizare a noastră… cred că aş putea să vă vorbesc ore întregi despre ei, i-am dorit din tot sufletul, eu fiind singurul copil mi-am dorit cel puţin doi! Am avut-o pe Ana primul nostru copil, copia identică a lui Dinu, ”jucăria noastră”, plângeam cu ea în brațe de fericire, o duceam peste tot cu noi… apoi Ana şi-a dorit o surioară şi am avut-o pe Maria, cel mai cuminte bebeluş care s-a transformat după împlinirea vârstei de 1 an în cel mai comunicativ şi jucăuş copil… şi aşa a rămas până azi, iar Luca care este cadoul lui Dinu de 40 de ani, cireașa de pe tort, după 2 fete cred că era tot ce ne puteam dori: un băieţel sensibil, cuminte şi echilibrat! Suntem o familie împlinită, fericită”, a adăugat Dana Iancu Sălăjanu în cadrul aceluiași interviu.

Dinu Iancu Sălăjanu a debutat pe scena Operei din București

Puțină lume știe că Dinu Iancu Sălăjanu iubește folclorul românesc în aceeași măsură ca opera. Interpretul de muzică populară și-a împlinit un vis cu puțin timp înainte de a împlini 50 de ani. Cunoscutul cântăreț a debutat pe scena Operei Române în „Aida” de Giuseppe Verdi. Muzicianul a jucat rolul lui Amonasro, regele Etiopiei și a mărturisit că a repetat mai bine de un an pentru acest rol.

„Emoția puternică, generată de bucuria lucrului împlinit, după mai bine de un an de muncă asiduă și trăiri intense alături de artizanii principali în realizarea acestui proiect, ne-a copleșit. Peste 2.000 de suflete au trăit și au simțit în cel mai pur stil românesc”, a spus artistul despre spectacol, scrie libertatea.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×