Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu. Are o afacere de milioane de dolari. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/01/2020, 14:47
Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu. Are o afacere de milioane de dolari. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo Matos. Sursa foto: telekomsport.ro

Consuelo Matos și Adrian Mutu nu mai formează un cuplu de mai bine de 6 ani, dar fanii celebrului fotbalist nu au uitat-o pe cea de-a doua soție. Frumoasa latino-americană trăiește pe picior mare în Republica Dominică alături de fiicele sale și pare că timpul a stat în loc pentru ea. 

Fosta soție a lui Adrian Mutu, neschimbată la vârsta de 47 de ani

După divorțul de Adrian Mutu, ConsuElo Matos s-a mutat în țara natală unde se pare că nu a intrat într-un con de umbră. Fosta soție a fotbalistului nu mai apare des la evenimente mondene și se ocupă de creșterea celor două fiice: Adriana Lea (13 ani) și Maya Vega (11 ani). VEZI GALERIA FOTO

Consuelo este la fel de frumoasă ca pe vremea când era soția lui Mutu. Vârsta este doar un număr pentru frumoasa brunetă care arată impecabil la 47 de ani. Fosta soție a Briliantului sfidează timpul și apare în fotografii detașată de ceea ce se întâmplă în jur.

Consuelo Matos are o afacere imobiliară în Republica Dominicană

Splendida dominicană a făcut pace cu trecutul și a revenit la numele dinainte de căsătoria cu Mutu. Consuelo Matos a renunțat să lucreze în cadrul Ambasadei Republicii Dominicane la Vatican și a dezvoltat de câțiva ani o afacere imobiliară care se pare că i-a adus succes datorită faptului că este cunoscută.

Conform wowbiz.ro, frumoasa latino se ocupă cu vânzarea unor proprietăți de lux aflate pe malul Mării Caraibelor. Locuințele din complexul de 5 stele au prețuri de vânzare începând de la 1 milion de dolari, așadar Consuelo încasează comisioane pe măsură. În plus, fosta lui Mutu deține și un centru spa de lux.

Datorită frumuseții sale naturale Consuelo a prins și câteva contracte în domeniul modei. Fosta soție a lui Adrian Mutu cochetează și cu actoria și a jucat până acum în două producții. Este vorba de filmele „Desperado” și „El Mariachi”.

Adrian Mutu despre Consuelo Matos: „M-a schimbat”

Adrian Mutu și Consuelo Matos erau cel mai frumos cuplu și părea că relația lor nu se va destrăma niciodată. Atacantul a ales să pună capăt căsniciei cu cea de-a doua soție în 2013, dar în perioada în care erau fericiți avea numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei Consuelo.

Supranumit ”Briliantul”, Mutu mărturisea în cadrul unui interviu pentru revista VIVA că nu vrea să dezvolte prea mult ce simte pentru frumoasa lui soție. Adrian Mutu declara că relația cu Consuelo l-a schimbat și că aceasta este foarte specială pentru el.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, spunea Adrian Mutu cu doar 4 ani înainte de divorț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×