Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie! Imaginea apărută pe internet

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 14:08
Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie! Imaginea apărută pe internet GALERIE FOTO
Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie. Sursa foto: virginradio.ro

Fanii lui Selly de la 5 GANG au avut ocazia să vadă cum arăta celebrul vlogger în copilărie! Tânărul a postat o fotografie pe Instagram de când avea doar câțiva anișori și se afla la o petrecere, după cum reiese din instantaneul respectiv.

Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie

Selly și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce a postat pe Internet o fotografie în care apare la o petrecere, deși avea o vârstă foarte fragedă. Mai mult ca sigur că părinții săi nu se aflau foarte departe de cel mic, care era îmbrăcat în niște blugi bufanți, cum se purtau acum doar câțiva ani, deoarece Selly nu este foarte bătrân, are doar 18 ani, în prezent.

Selly a adăugat și un mic text foarte funny, care însoțește fotografia respectivă. ”Cand ajungi in club inaintea prietenilor tai si nu cunosti pe nimeni”, a scris internautul.

Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie
Cum arăta Selly de la 5 GANG în copilărie

Selly, actor principal într-un lungmetraj

Vlogul lui Selly a devenit destinația preferată a milioane de tineri care îi urmăresc zi de zi postările.
Pe numele său real Andrei Șelaru, Selly a început să posteze vlog-uri din 2012. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Selly postează atât vlogs, daily vlogs, cât și sketch-uri. În decembrie 2015 a realizat și primul scurtmetraj numit „Crăciun Alternativ”.

Între timp, Selly a investit serios într-un film! Acesta joacă rolul principalul în lungmetrajul respectiv. Este vorba despre o comedie, în care joacă toată trupa de la 5 GANG și care le spune povestea lor de succes. Pelicula va fi lansată în preajma sărbătorilor de iarnă, după cum a delarat recent însuși Selly!

Selly se bucură de toată notorietatea pe care i-a adus-o statutul de vlogger. „E un achievement important pentru mine. Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creștere record în abonați și vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent și am reușit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac și ce vrea publicul să vadă”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×