Cum arată Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, după ce s-a mutat în Dubai. E mai slabă şi mai sexy decât a fost vreodată FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
24/07/2019, 10:51
Cum arată Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, după ce s-a mutat în Dubai. E mai slabă şi mai sexy decât a fost vreodată FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Ramona Gabor

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, a fost mereu o femeie frumoasă, dar acum arată mai bine ca oricând! Focoasa brunetă a slăbit mult și se pare că viața din Dubai îi priește foarte bine! Ramona Gabor a postat recent fotografii din vacanță, iar pozele în costum de baie au primit mii de aprecieri din partea fanilor!

Cum arată Ramona Gabor de când s-a mutat în Dubai

Unii dintre acești însă se întreabă dacă nu cumva modelul a devenit unul anorexic, din cauza scăderii în greutate. Dar vedeta pare foarte fericită de felul în care arată, iar viața din Dubai, printre șeici, se vede cu ochiul liber că o face foarte fericită.

Ramona Gabor se află într-o vacanță exotică pe Insula Mykonos, una din destinațiile scumpe ale Greciei… care este de multe ori comparată cu Insula Ibiza, datorită atmosferei speciale care îi face pe mulți dintre turiștii celebri să revină an de an.

Cum arată Ramona Gabor
Cum arată Ramona Gabor

Sora Monică Gabor, vacanță de vis în Grecia

Ramona Gabor nu se află pentru prima dată în paradisul grecesc, după cum mărturisește într-un comentariu care însoțește pozele extrem de sexy postate pe o rețea de socializare. “Love the charm of this island ? #mykonos #mykonosgreece (n.r.: Iubesc farmecul acestei insule #mykonos #mykonosgrecia)”.

“Bună, frumoaso!? Să ai o vacanță minunată??”, “Poză de revistă!”, “Sunteți o domnișoară frumoasă, cu un corp minunat!????” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauții care au văzut pozele frumoasei vedete.

Ramona Gabor locuiește de ani buni în Dubai

Ramona Gabor s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Dubai, unde spune că lucrează ca model, dar fuge ori de câte ori poate în Statele Unite ale Americii, acolo unde sora ei, Monica Gabor, trăieștevisul american de apropae 10 ani, alături de iubitul ei chinez și milionar!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×